Stepkasse test | Se vår favoritt

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Stepkasser er en gammel slager som har økt i popularitet på treningssentre og til hjemmetrening. Med en stepkasse kan du trene hele kroppen og gjøre unik øvelser som passer til din treningsrutine. Stepkassen kan brukes til å forbedre bevegelighet, kondisjon og styrke.

  Stepkasser er allsidige og kan brukes alene, i kombinasjon med annet utstyr eller ved å stable flere kasser på toppen hverandre. Dette er stabile treningsverktøy som tar liten plass, og de kan brukes til stående, sittende eller liggende øvelser. Ønsker du din egen stepkasse for å optimalisere hjemmetreningen? Da bør du se på våre anbefalte produkter.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Abilica Stepkasse

   StepUp Pro fra Abilica er en utmerket stepkasse med enestående kvaliteter. Stepkassen kommer med gummibelagt overflate og kassen kan justeres i to høyder. Med et gummibelegg vil du alltid få optimalt fotfeste og øke stabiliteten under øvelser. En justerbar høyde gjør stepkassen mer allsidig og skaper et bredere bruksområde.

  Kassen opplevelse robust og solid i bruk, mye takket være den gode konstruksjonen. Selv om StepUp Pro er motstandsdyktig, er den produsert i mykt plast hvilket demper trinnene. Dette minimerer sjansene for skade og slitasje på leddene, samtidig som du ikke trenger å bekymre deg for å forstyrre naboen i underetasjen.

  StepUp Pro er liten og kompakt, men stor nok til at du får gjennomført ønskede øvelser. Lengden måles til 90 cm og bredden ligger på 32 cm. Du kan som nevnt justere høyden på stepkassen, og du velger mellom nivå 1 på 13 cm og nivå 2 på 18 cm. Stepkassen har et stilig design med detaljer i svart, hvitt og grått. Dette er en glimrende stepkasse til trening av hele kroppen.

  Abilica stepkasse test

  Tunturi Aerobic Power Stepkasse

  Som du kanskje hører på navnet, er Tunturi Aerobic Power spesialutviklet for aerobic. Dette er en treningsform mange setter pris på, men timene på treningssentrene blir fort fylt opp. Med Tunturi Aerobic Power kan du gjør øvelsene hjemme og få en heldekkende treningsøkt.

  Dette er igjen en allsidig stepkasse, som kan brukes til mer enn bare aerobic. Du kan nemlig justere høyden på kassen i hele tre ulike nivåer. Du kan veksle mellom høydene 11 cm, 16 cm og 21 cm – alt ettersom hvilken øvelse du gjør. De forskjellige nivåene gjør dette til et godt valg for både nybegynnere og erfarne.

  Tunturi Aerobic Power har en makskapasitet på 160 kg og en vekt på 9,6 kg. Stepkassen har en bredde på 41 cm og en dybde på 110 cm. Dette gir mye plass for øvelser på både rygg og mage. Modellen er produsert i et robust plastmateriale og overflaten er utstyrt med et antisklibelegg.

  Stepkasse test

  Step Up Stepkasse

  Step Up Platform er en praktisk stepkasse som passer utmerket til transportering. Denne kassen veier bare 7 kg, og er derfor veldig lett å oppbevare og frakte med seg. Kassen har en lengde på 97 cm, bredde på 36 cm og en høyde på 26 cm. Dette er dermed det perfekte supplemente til hjemmetreningen.

  Kassen er kan brukes til både kondisjonstrening og styrketrening, men har ikke justerbare nivåer. Den er derimot lett å flytte og håndtere, noe som gjør den til et lettvint alternativ. Stepkassen er av høy kvalitet og tåler en støyt. Vi setter pris på hvor stabil stepkassen er, til tross for den lave vekten. Ønsker du en lett stepkasse til hjemmet, er Step Up Platform et solid valg.

  Casall Stepkasse billig

  Trening på stepkasse

  Stepkassen er et flott redskap som gir gode forutsetninger for både styrke- og kondisjonstrening. Mange forbinder nok stepkasser med klassiske aerobictimer, men her kan alle finne en øvelse som passer for dem. Enten du bruker stepkasse hjemme eller på treningsstudio, vil dette redskapet gjøre det enklere å maksimere bevegelser.

  Tradisjonelle øvelser på stepkassen, handler om å tråkke opp og ned på den avlange pallen. Dette forbedrer kondisjonen, samtidig som du styrker rumpe, hofter og lår. Men det er også mulig å bli kreativ, ved å bruke kassen til kjerneøvelser, planke, dips og armhevninger.

  Fordeler med stepkasse

  Dette er et allsidig redskap, noe som er en stor fordel når du ønsker å trene variert. Utvalget er mange, og en billig stepkasse er ikke nødvendigvis bedre enn en dyr modell. Forskjellen ligger som regel i hvor mange høydenivåer du får, hvor robust pallen er og om overflaten er gummiert for bedre fotfeste.

  Dette er en billig og enkel måte å trene hjemme på, og redskapet tar lite plass. I tillegg vil du automatisk jobbe med balansen når du bruker en stepkasse. I starten kan du bruke stepkassen som en enkel trappemaskin mens du løfter vekter. Etter hvert kan du utforske flere øvelser og muligheter.

  En stepkasse er skapt for å gi et stabilt og solid underlag, noe en vanlig palle eller kasse ikke kan gjøre. Den velter ikke og vil ikke skli, samtidig som du får en optimalisert høyde for trening. Ønsker du å trene variert? Da er en stepkasse et godt tilskudd.

  Konklusjon

  Abilica StepUp Pro Stepkasse

  Abilica StepUp Pro er den ultimate stepkassen for hjemmebruk. Den er liten nok til at du enkelt kan oppbevare den under sengen, og lett nok til at du kan ta den med deg ut eller på treningssenteret. Du kan justere høyden i to nivåer og kassen er produsert i et dempende materiale som reduserer risikoen for slitasje på ledd og muskler.

  Tunturi Aerobic Power

  Tunturi Aerobic Power er en noe større stepkasse, og er spesialutviklet for store aerobic bevegelser. Kassen er likevel allsidig, og kan brukes til en mengde øvelser. Her kan du nemlig justere høyden i tre ulike nivåer, og du får alltid et godt fotfeste takket være antiskli belegget på overflaten.

  Step Up Platform

  Step Up Platform er en solid, men lett stepkasse. Kassen kan brukes til styrke- og kondisjonstrening, og er særdeles enkel å håndtere. Den har en allsidig høyde på 26 cm og en vekt på bare 7 kg. Ønsker du å supplere hjemmetreningen med en praktisk stepkasse, er Step Up Platform et godt valg.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: