Slalomski test

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Vintersesongen er i gang og mange ønsker å kjøpe slalomski . Utvalget av alpinski blir stadig bedre i Norge, og det kan fort bli vanskelig å navigere seg frem til de rette skiene. Noen er brede og stive, andre smale og myke. Hvis du fortsatt er på jakt etter de beste skiene til bakken, bør du fortsette å lese. 

  Vi har kikket på noen av de mest populære slalomskiene, for å gjøre valget litt lettere for deg. Hvis du er usikker på hvilken type ski du burde gå for, kan denne testen gjøre det enklere å skille kvaliteter og egenskaper fra hverandre. Ta en titt på disse skiene, kanskje har vi funnet modellen som blir med deg hytten i vinter.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  K2 Mindbender 108 Ti: Beste ski for null begrensninger

  K2 Mindbender 108 Ti er ski for de som ikke ønsker noen begrensninger. Dette er stabile og kvikke ski, som kan guide deg gjennom ethvert terreng. K2 Mindbender 108 Ti

   Er bunnsolide frikjøringsski som egner seg best for den erfarne kjøreren. Skiene er kompromissløs og gir optimal demping mot underlag.

  K2 Mindbender 99 TI: Beste allroundski

  K2 Mindbender 99 TI er allroundski som egner seg like godt i løssnøs som i hardt underlag og oppkjørt snø. Skiene holder seg svært stabile i høy fart, og passer like godt for erfarne som for unge på jakt etter en morsom tur i bakken. Fart og variert underlag er ikke et problem, og her får du et godt kantgrep og dempet midtre del.

  Salomon N QST Stella 106: Beste slalomski pakke dame

  Salomon N QST Stella 106 er stabil frikjøringsski for damer. Skiene har gode kjøreegenskaper på både mykt og hardt underlag. Dette er ski for de som også ønsker å ta seg en topptur i ny og ne. Denne allsidige modellen gir mye respons og fungerer godt i og utenfor løyper. Liker du variasjon? Da er dette et godt valg

  Black Diamond Helio Recon 95 Skis: Beste brukervennlige ski

  Black Diamond Helio Recon 95 Skis er de perfekte skiene for en brukervennlig opplevelse i varierte forhold. Disse allroundskiene kan brukes over hele fjellet – enten du skal på topptur, ta heisen til toppen av bakken, eller prøve deg i dypere snø. Lek deg i puddersnø eller opplev fart og spenning på hardpakket underlag, Black Diamond Helio Recon 95 Skis blir med på det meste.

  K2 Mindbender 108 Ti

  K2 Mindbender 108 Ti er det vi kaller for rendyrkede frikjøringsski. Dette er ski som takler alle typer underlag, fra pudder til oppkjørt snø. Disse skiene har ingen begrensinger og egner seg best for de erfarne og gode kjørerne. Jakter du etter fart, spenning og vil presse grensene? Da er dette ski for deg.

  K2 Mindbender 108 Ti demper godt mot underlaget og bakskien slipper opp nok til at du får bremset. Skiene er produsert med Torsion Control Design og Titanal materiale, og har en «Y» form som gir deg sikre og kvikke fremski. I midtre del vil titanal materiale sørge for at skiene lettere skrenser ut og bremser ned farten.

  Undre trekjernen finner vi et ekstra lag titanal, hvilket er grunnen til de gode dempende egenskapene. Her får du en god kontaktflate og bunnsolide ski for frikjøring. Konstruksjonen er nøye gjennomtenkt for å sikre gode opplevelser på tvers av føre.

  K2 Mindbender 108 Ti er ikke en ski for nybegynneren, men egner seg godt til erfarne kjørere. Du får god kontroll, optimal demping, stabilt kantgrep og en ski i nøye uttenkt design. Dette er ski du vil få mye glede av i årene som kommer, enten du foretrekker å leke deg i puddersnø eller kjøre raskt ned løypen.

  slalomski pakke barn

  K2 Mindbender 99 Ti

  K2 Mindbender 99 TI er allroundski som egner seg for alle typer føre og forhold. Her får du et utrolig godt kantgrep og en kvikk svinginngang. Dette er ski for deg som trives like godt i løssnø som på hardt underlag og oppkjørt snø. Enten du er en erfaren racer, eller kun jakter på ski som er raske og morsomme i bakken – K2 Mindbender 99 TI slår ikke feil.

  Det som gjør K2 Mindbender 99 TI til en populær modell, er hvor stabile de holder seg til tross for en høy fart. Dette er særdeles kjøresterke ski takket være titanal materiale brukt i produksjonen. Med Torsion Control Design takler de både variert underlag og fart.

  Igjen får du den kjente «Y» formen som gir deg godt grep og kvikke framski. Midtre delen er sørger for utmerket demping og bakskien er enkel å kontrollere når det kommer til bremsing. Under bindings regionen vil du finne et ekstra lag med titanal, noe som gir skiene et optimalt kantgrep.

  K2 Mindbender 99 TI er en allrounderski som egner seg like godt i bakken som i terrenget utenfor. Dette er ski du vil få mye glede og nytte av, med en kontrollert torsjonsstivhet. Gode demping, godt kantgrep og kvikk svinginngang er stikkord som kjennetegner denne modellen.

  salg slalomski

  Salomon N QST Stella 106

  Hvis du leter etter ski med gode kjøreegenskaper som passer like godt til toppturen som til frikjøring, vil Salomon N QST Stella 106 være verdt å ta en titt på. Dette er en damemodell som gir mye respons og stabilitet ned bakken. Her kan du enkelt farte ned åpne fjellsider, eller navigere deg gjennom trær.

  Trekjernen til Salomon N QST Stella 106 er avstivet med effektive Carbon Powered C/FX. Dette gir skien evnen til å takle høy fart og harde fører. Dette er en særdeles lettsvingt ski, samtidig som den gir tilstrekkelig med stabilitet. Midjebredden sørger også for at du får en utmerket oppdrift i pudder. Godt kantgrep og lett vekt gjør dette til en utmerket ski for toppturer og heisnære turer.

  Skiene er produsert med space frame teknologi, noe som er laget av omvendt 3D trekjerne. Power plattformen og karbon sørger for at du får god kontakt med snøen, og ABS sideveggene gir deg økt styrke og lettere tilpassing i terrenget. Dette er ski som gir enorm stabilitet og kraft, til tross for sin lette vekt.

  Trenger du gode ski til ethvert formål, vil Salomon N QST Stella 106 være et naturlig valg for damer. Her vil du få mye glede og bruk i årene som kommer, og dette er ski som passer uansett turens formål. Stabiliteten og kantgrepet er utmerket, og du vil enkelt kunne styre og svinge deg ned fjellet på ski. Enten du trives i bakken, ned åpne fjellsider, eller på toppturer, kan du være trygg på at Salomon N QST Stella 106 har kjøreegenskapene du trenger.

  slalomski pakke voksen dame

  Black Diamond Helio Recon 95 Skis

  Trenger du et godt brukerverktøy til hele fjellet? Black Diamond Helio Recon 95 Skis er svært allsidige og brukervennlige ski som egner seg godt for varierte forhold. Skien presterer godt i preparerte løyper, men gir deg også mye stabilitet utenfor bakken. I fremste og bakerste del av skiven er det rocker, og under foten er det tradisjonell camber.

  Enten du liker heisturer eller toppturer – Black Diamond Helio Recon 95 Skis sørger for gode ekstra stabile og gode kjøreegenskaper. 95 mm under foten sørger for at du flyter godt i dyp snø og skien viser seg fra sin beste side i varierte forhold. Skien er relativt lett og kommer med middels rocker for oppdrift. Black Diamond Helio Recon 95 Skis er produsert for å minimerer hekting og drag i snøen, og modellen er svært lettsvingt.

  Black Diamond Helio Recon 95 Skis passer for de som liker toppturer og ønsker ski med ekstra kraftfulle kjøreegenskaper. Her får du like god prestasjon på mykt og hardt føre. Men skien passer også utmerket for skibakken og lar deg enkelt kontrollere svingene og bremsingen. Skien er utstyrt med glassfiberforsterkning og poppel, hvilket gjør at de takler høy fart og sklir bedre på krevende føre. Her er det lagt til rette for rolig kjørefølelse og god demping av vibrasjon.

  Black Diamond Helio Recon 95 Skis har en trekjerne av poppel, rocker medium i front, liten bak og vanlig spenn under foten. ABS sidevegger sørger for ekstra godt kantgrep, og en taper avsmalning i tuppene gir utmerket svingvillighet og kontroll. Dette er med andre ord veldig brukervennlige og allsidige ski. Dette er en modell du lett får kontroll på, og kjørefølelsen vil være komfortabel uavhengig av forhold.

  tilbud slalomski

  Finn billige slalomski 

  På nett kan du finne gode slalomski pakketilbud. Let deg rundt etter gode slalomski salg, og du vil garantert finne ski til hele familien. På nett er det enklere å skille variantene fra hverandre, og her finner du både slalomski til barn så vel som generelt gode slalomski tilbud.

  I tillegg vil de fleste nettbutikk gi deg muligheten til å skrive inn høyde, og deretter får du automatisk opp hvilken lengde du burde gå for. Dette er det ikke alltid like enkelt å få til i vanlige butikker. Slik finner du ski som passer deg og familien perfekt!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: