Kjøkkenvekt test

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Ethvert kjøkken trenger en kjøkkenvekt. Nå finnes det flere varianter å velge fra, både tradisjonelle og digitale. Kjøkkenvekter har også blitt mer funksjonelle med årene. Noen lar deg veksle mellom måleenheter, mens andre gir næringsinformasjon om produktet du veier.

  Det kan være vanskelig å velge mellom markedets kjøkkenvekter. Ønsker du et lettleselig LED-display? Foretrekker du retro varianter? Skal vekten kunne måle både i gram, oz og lb? Vi har tatt en titt på noen av våre favorittprodukter innen kjøkkenvekter, slik at det blir lettere for deg å vite hva du bør se etter. 

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Beurer 5:2

  Kjøkkenvekten DS61 fra Beurer har en flott utforming og flere praktiske egenskaper. Her får du muligheten til å beregne kalorier, takket være energi- og næringsdata. Modellen er nemlig forhåndsprogrammert og kan gi deg nøyaktige verdier på opptil 950 matvarer.

  Ønsker du å finne næringsdata på matvarer som ikke er forhåndsprogrammert? Ingen problem! DS61 gir deg muligheten til å føre inn 50 ekstra matvarer, slik at kjøkkenvekten er tilpasset ditt kosthold. Kjøkkenvekten har en praktisk meny ved siden av LED-skjermen, som er enkel å manøvrere og forstå seg på.

  Utover næringsdata, er dette også en flott kjøkkenvekt som veier presist opptil 5 kilo. Du kan veksle mellom gram og oz, og LED-displayet er lett å tolke. Det er ikke alle som trenger å vite hvor mye kalorier de får i seg, men dersom du følger en diett, er dette absolutt en praktisk funksjon.

  DS61er en elektronisk kjøkkenvekt som gjør det lett å holde styr på hvor mye du får i deg – både med tanke på vekt, karbohydrater, kolesterol, kalorier og protein.

  best i test kjøkkenvekt

  Profi Cook

  Profi Cook er en praktisk kjøkkenvekt for baking og kokkelering. Her medfølger det en bolle i rustfritt stål, slik at du alltid du slipper å stille inn vekten. Modellen er sølvfarget, og bollen rommer to liter. Målområdet går opptil 5 kilo og du kan veksle mellom ml, lb, gr, fl og Oz. Uansett hvilken oppskrift du følger, kan du stole på at målene blir rett.

  Etter bruk vil Profi Cook slå seg automatisk av, men du kan også benytte deg av på og av knappen. Dette sparer på batteriet, som forøvrig er to 1,5 V AA batteri. Det vi liker ekstra godt med Profi Cook, er at bunnen er sklisikker. Når du heller vått og tørt om hverandre, er det godt å vite at vekten ikke sklir under forberedelsene.

  Det er ikke mange kjøkkenvekter som kommer med en bolle for måling, men det gjør altså Profi Cook. Derfor er dette et ypperlig valg for de som ønsker rask og presis måling, av både tørre og våte ingredienser. Bollen kan naturligvis fjernes ved behov, og da bruker du tarafunksjonen for å stille vekten inn. LED-skjermen er multifunksjonell og lettlest.

  test kjøkkenvekt digital

  Laguiole - gammeldags kjøkkenvekt

  Ønsker du deg en ny, men samtidig gammel kjøkkenvekt? Laguiole gir deg det beste fra begge verdener. Her får du utseendet til en gammeldags kjøkkenvekt, samtidig som den har moderne og slitesterke kvaliteter. Laguiole ser ut som en klassisk, retro kjøkkenvekt – her får du ikke et LED-display.

  Denne vekten er et dekorelement i seg selv. Det er ikke alle som har behov for mange avanserte funksjoner, konvertering av måleenheter og opplyste display. Det er nettopp derfor Laguiole har valgt å produsere et tradisjonelt alternativ.

  En tradisjonell pil viser vekten, og du kan måle opptil 2 kilo. Det medfølger naturligvis et målebeger, men dette kan du fjerne ved behov. Modellen er unik, men gir deg større nøyaktighet enn du kanskje husker fra de gamle vektene. Hvis du liker klassiske elementer på kjøkkenet, vil Laguiole være et naturlig valg.

  Gammeldags kjøkkenvekt

  KS 19 Kjøkkenvekt

  KS19 er en smart og digital kjøkkenvekt, som imponerer stort med sin nøyaktighet. Dette er en stilren og moderne vekt, som tar seg godt ut på ethvert kjøkken. Du får nøyaktighet ned til hvert minste gram, hvilket gir deg stålkontroll under baking og kokkelering.

  Modellen kommer i flere friske farger og har et slankt design. Med en lengde på 20 cm og en bredde på 14,5, får du en plassbesparende kjøkkenvekt som kan oppbevares nærmest hvor som helst. I tillegg til nøyaktigheten, setter vi også stor pirs på alle fargemulighetene. Her kan du velge og vrake i lekre print og detaljer.

  KS19 har et LED-display som er lett å lese av og som kan veie varer opptil 5 kilo. Du kan veksle mellom forskjellige måleenheter og kjøkkenvekten slår seg automatisk av etter bruk – dette sparer du batteri på. Utmerket nøyaktighet, flott design og brukervennlige funksjoner, gjør dette til vinneren av en hver digital kjøkkenvekt test.

  digital kjøkkenvekt test

  Konklusjon

  KS 19 Kjøkkenvekt Best i Test

  KS19 er en moderne vekt som måler presist ned til hver minste gram. Modellen er slank, plassbesparende og kommer i en rekke stilfulle farger og mønstre. Dette er vekten for de som ønsker stålkontroll på menger – uansett hvilken måleenhet det er snakk om.

  Beurer 5:2 – Beste kjøkkenvekt for næringsdata

  Beurer 5:2 er mer enn bare en kjøkkenvekt. Her får du full kontroll på hva du putter i kroppen, takket være energi- og næringsdata. Vekten måler alt fra vekt og kalorier, til karbohydrater, protein og kolesterol. Et perfekt valg når du er på en stram diett.

  Profi Cook – Beste kjøkkenvekt for baking

  Profi Cook kommer med en praktisk bolle for nøyaktig og lett måling. Du kan veksle mellom ulike måleenheter og fjerne bollen ved behov. Modellen kommer i rustfritt stål, har et lettleselig LED-display og kan måle opptil 5 kilo. Dette er valget for de som baker mye.

  Laguiole

  Laguiole er en klassisk kjøkkenvekt med et tradisjonelt utseende. Her får du ikke LED-display, men en pil som viser vekten. Modellen kan veie opptil 2 kilo og måler i gram. Hvis du ikke trenger avanserte funksjoner, vil dette være et ypperlig valg.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: