Sykkelsete dame - Øk sykkelopplevelsen med riktig sete

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Valg av sykkelsete er svært individuelt, men resultatet det samme; Et godt sykkelsete øker sykkelopplevelsen betraktelig. Et dame-sykkelsete er et smart valg for kvinner, nettopp fordi disse setene er designet for det kvinnelige underliv og rumpe.

  For mange kvinner er det å sitte på sykkelsete svært vondt, og sitter man vondt frister det heller ikke å sykle noe særlig. Det er to ting som gjelder for deg som vil tilbringe tid på sykkelsete; 1) Et godt sete og 2) en god sykkelshorts. Treffer du på begge disse vil du få en helt annen opplevelse av å tråkke mil etter mil. Likevel er det ikke alltid like enkelt å finne det setet som passer deg, dette skyldes at kroppens anatomi er ulik. Derfor er et godt tips til deg som vil sykle mye å teste ut ulike seter, slik at du finner det som passer deg. Her spiller for eksempel lengde, bredde og fasong på sete inn og at dette samspiller med din kropp og teknikk. Dette gjelder spesielt for deg som sykler mer enn kun kortere turer til og fra jobb, butikken, skolen eller sosiale aktiviteter. Er dette tilfellet er det nok å kjøpe et rimeligere sete, også spesielt for kvinner, som er polstret godt og tykkere enn sykkelseter for lengre turer. På markedet over sykkelsete til damer finnes det mange modeller i ulike størrelser, design, fasonger, farger og prisklasser. Du kan kjøpe et gelsete, et polstret sete, seter med demping, karbonseter eller rene seter spesielt for landeveis- eller terrengsykling. Når du har funnet det sete du vil kjøpe bør du videre være nøye på tilpassing av sete og hvordan du justerer det på sykkelen. Her kan du vippe sete fremover, bakover, nedover eller oppover og på den måten finne ut hva som egner seg best for deg, slik at du sitter komfortabelt. Mange anbefaler at kvinner bør vippe sete en millimeter nedover, for å unngå unødvendig press på det kvinnelige kjønnsorgan. I tillegg til at du øker blodsirkulasjon til bena og kan få et bedre tråkk. I sykkelsete dame best i test har blant annet Selle Italia Donna Gel Flow gjort det svært bra, med gode omtaler og et sete med en geometri som passer mange kvinner. Prisen er heller ikke all verden, og derfor overkommelig for de fleste trimmere eller mosjonister. Er du derimot av dem som sykler mye i forbindelse med trening eller konkurranser er en annen modell fra Selle Italia et godt alternativ. SMP Plus dame fra Selle Italia er utviklet for å hjelpe deg som sliter med nummenhet, blodsirkulasjon eller smerte ved tradisjonelle seter. Her får du et sete med en bred splitt som gir deg god blodsirkulasjon og god komfort når du sykler. Prisen på dette er noe stivere, men til gjengjeld får du god kvalitet.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  For å hjelpe deg i valg av hvilket sete du skal velge kommer vi her med våre anbefalte produkt for 2022. Her finner du seter blant både de dyrere og rimeligere modellene, og dermed også ulike bruksområder.

  Sykkelsete med bølget form for økt stabilitet

  Novus Boost Evo Lady SuperFlow fra Selle Italia er et kvalitetsprodukt til deg som trener mye og kanskje også konkurrerer. Dette setet har en bølget form som skal bidra til å øke stabiliteten i sete og bedre støtten til ischial beina, også under lengre turer. Bredden på setet er 145 millimeter og skal derfor sikre maksimal komfort og støtte i alle situasjoner. Mens det sentrale kuttet (hullet) i midten av sete skal frigjøre press fra perinealområdet og dermed øke følelsen av komfort. For under 2000 kroner får du her et produkt som vil bidra til å øke ytelsen og nytelsen din når du sykler. Produktet er i størrelse L3, som vil si 145 x 245 millimeter, mens vekten er på små 255 gram. Om du er på leting etter et sykkelsete dame landevei, kan dette produktet være et meget godt kjøp.

  Sykkelsete dame

  Elegant produkt med gode egenskaper

  Selle Italia Lady Gel Flow GT er et noe rimeligere sete fra den italienske og anerkjente produsenten av sykkelseter. Her har de forbedret komfort og sykkelopplevelsen med + 30 gram i gelinnhovdet i sete, i tillegg til nytt design av den interne kanalen som skal øke ergonomien. Det betyr at produktet er skreddersydd for kvinnelig passform og skal være med på å gi deg nytelse og ytelse, enten du sykler landevei, grus eller terreng. Utseendet er også elegant og moderne, noe som vil være med på å piffe opp sykkelen din i sin helhet. Produktet kommer i to ulike størrelser, og vi anbefaler at du måler opp deg selv for å finne riktig størrelse.

  sykkelsete dame best i test

  Komfortabelt sete med myk polstring

  Leter du etter et sykkelsete som kan brukes til el- eller bysykkelen din? Dette produktet fra Birk går under kategorien "komfort", og er et komfortabelt sykkelsete med myk polstring til en svært rimelig pris. Designet er elegant og i nøytral sort farge. Under setet er det et praktisk håndtak som kan brukes når du må løfte eller trille sykkelen din. I tillegg til at produktet er enkelt å montere og passer til alle slags setepinner av dagens sykler. Størrelsen på dette sete har et mål på 260 x 214 millimeter, og ettersom det er i myk polstring skal du fint kunne sykle med vanlig bukse, uten å oppleve spesielt ubehag. Skal du derimot sykle veldig lange turer, kan det vært smart å bytte ut den vanlige buksen med en sykkelshorts.

  sykkelsete dame test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss