Klatresele dame - test ut en av disse selene neste gang du skal klatre!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  Klatring er en flott hobby som passer for mange! Enten du allerede er en erfaren klatrer, eller akkurat har fattet interesse for denne spennende sporten, så er en trygg og komfortabel klatresele utrolig viktig å ha. Nå skal vi se på noen flotte klatreseler av høy kvalitet, som er perfekte for damer! Noen modeller er unisex, mens andre er spesielt designet for å passe damer, og vi vil opplyse om dette, mens vi forteller deg om alle de flotte egenskapene hver enkel klatresele har, og hva slags type klatring de vil passe for. Her er det bare å henge seg på, og finne en flott klatresele til neste eventyr!

  Petzl klatresele - unisex - en lettvekter!

   Vi starter med en flott unisex-modell som har en fresh, oransje farge som det er enkelt å legge merke til! Denne modellen veier kun 270 gram og tar liten plass i sekken når den er pakket sammen. Til tross for det så er den svært komfortabel å ha på seg, og vil bli flott til en rekke ulike typer turer, slik som alpin, høyde og skiturer i fjellet. Her finner du 4 tekstil-stropper og 1 sikkerhetsring. Ben-stroppene er elastiske for å sikre best mulig komfort og passform når du skal ut og klatre. Dette er en klatresele av høy kvalitet, og den er EN 12277- godkjent. Et godt valg som vil passe for mange! 

  klatresele til jente

  Black Diamond klatresele - dame  

   Her har du en allsidig og praktisk klatresele for damer som du garantert kommer til å få det mye moro med! Selen er egnet for isklatring, alpine eventyr og ellers allsidig klatring, og gir deg derfor mange spennende opplevelser du kan velge mellom. Selen veier 307 gram i størrelse M, er svært slitesterk, og har en sømløs Infinity Belay Loop. Fusion Comfort teknologi sørger for at du får den støtten du trenger når du klatrer, samtidig som du vil være komfortabel og føle deg ekstra trygg! Det ytterste stoffet er stretch-vevet, og sørger for at din nye klatresele har en meget god pusteevne. Selen i seg selv har et sporty og flott design, og en spenstig fargekombinasjon av sort og rød. Vi tror dette blir et ekstra godt valg for deg som driver med flere typer klatring, og er på utkikk etter en sele du kan bruke til det aller meste!

  Black diamon klatresele til dame og jente

  Art´teryx klatresele - dame

   Dette er en stilig og allsidig klatresele for damer, som finnes i flere størrelser. Du kan fint bruke den til isklatring, fjellklatring og alpinklatring, og den vil dermed passe godt for deg som liker å variere hvor og hvordan du klatrer! Denne modellen er spesielt designet for damer, og gir deg den ytelsen og komforten du trenger, akkurat når du trenger det. Den unike Wrap Strength teknologien til Art´teryx sørger for  at vekten er fordelt på best mulig måte i hoftebeltet. Slik får du bedre komfort, uansett! I tillegg finner du kun myke kanter på denne selen, slik at du ikke vil bli plaget med materiale som skjærer seg inn og virker ubehagelig og hemmende når du klatrer. Det er tross alt viktig å holde konsentrasjonen på topp, og det vil ikke bli noe problem med en klatresele som dette! Selen er både kompakt praktisk, og tar liten plass når den er pakket sammen. Du vil kunne bevege deg fritt og smidig når du har den på, og fremdeles oppleve god komfort og sikkerhet. Et godt og praktisk valg, perfekt for deg som er en allsidig klatrer!

  arcteryx klatresele dame

  Black Diamond - komfortabel klatresele for damer!  

  Denne komfortable klatreselen byr på meget god bevegelsesfrihet når du klatrer – noe vi vet alle kommer til å sette stor pris på! Her kan du føle deg helt fri, samtidig som du føler deg trygg, og kan dermed få den flotte opplevelsen du ønsker deg! Dette er en sittesele, som betyr at den vil være ekstra godt egnet til sportsklatring. På innsiden av din nye klatresele finner du Fusion Comfort teknologi. Denne går ut på at det er tre separate bånd på innsiden av selen, som vil fordele vekten på best mulig måte. Dessuten blir selen meget slitesterk! Selen er som nevnt meget komfortabel, noe du kommer til å merke godt når du skal ha lange dager i veggen. Selve klatreselen veier 330 gram, og har faste lårløkker.

  Black diamond klatresele dame

   Petzl klatresele dame - perfekt til sportsklatring

   Fra Petzl får du denne klatreselen for damer, som vil være ypperlig å bruke til sportsklatring! Dette er en sittesele som har elastiske lårløkker. De byr på ekstra komfort og bevegelighet, samtidig som de sitter helt perfekt og vil gi deg den tryggheten du trenger i veggen. På hoftebeltet finner du DoubleBack Light-spenner som gjør tilpasning raskt og sikkert. Både innbindingspunktene og sentralløkken er laget av Dyneema-materiale, som betyr at slitestyrken er ekstra god! Her har du 4 løkker for utstyr, samt en heiseløkke på baksiden. Denne modellen har en flott og dus lilla-farge, og du får den i flere ulike størrelser!

  Petzl klatresele dame test

  Mammut klatresele - dame

   Denne flotte sitteselen fra Mammut er en svært robust sele, som byr på den komforten du trenger for å fokusere på klatringen din. Her har du en anatomisk passform som sørger for at selen sitter helt perfekt, og det finnes ingen skarpe kanter på hoftebeltet. All konsentrasjonen din kan gå til klatring og å nyte turen, i stedet for å bli plaget av klatreselen! Lårløkkene er regulerbare, og selen i seg selv har en vekt på 400 gram. I tauløkken finner du en indikator som viser deg når det er på tide å bytte ut klatreselen – noe vi syntes er en utrolig smart og praktisk funksjon, som byr på en ekstra trygghet! Med i pakken får du en pose du kan oppbevare selen i.

  beste klatresele dame

  Se også klatresele test og klatresele barn test.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss