Balansebrett test: Vippebrett for både kontor og barn - Best pris hos XXL?

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Visste du at et balansebrett kan være med på å forebygge overtråkk og også er perfekt for å bygge opp en bedre balanse? De fleste nordmenn har tråkket over en eller flere ganger i løpet av livet, og dersom overtråkket er heftig nok, kan denne skaden være med på å gjøre det lettere å tråkke over i fremtiden. Balansebrett er et veldig godt verktøy å ha når man skal trene opp stabiliteten rundt ankelen og kneet, da det på en kontrollert måte lar deg bygge opp muskler det ellers er vanskelig å trene med. Samtidig vil du få økt balanse, som er nyttig uansett om du driver med jogging, snowboardkjøring, vektløfting eller fotball. I vår balansebrett test har vi gått gjennom en rekke forskjellige vippebrett og valgt ut en testvinner i flere kategorier. Vi har vurdert balansebrettene ut i fra pris, hvor gode de er å bruke samt hvor godt feste de gir.

  Gode øvelser med balansebrett

  Når du har valgt deg ut ønsket vippebrett, finnes det mange forskjellige øvelser du kan teste ut med produktet d​​​​itt. Her kan du trene med både armer og ben, samt det også finnes egne produkter laget for å sitte på.

  For å forbedre din generelle balanse, kan du starte med å stå på ditt balansebrett med begge ben og bli stående så lenge du klarer. Dette kan repeteres flere ganger, og når det begynner å bli lett, kan du øke vanskelighetsgraden ved å kun stå på ett ben.

  Knebøy er også en øvelse som egner seg spesielt godt på balansebrett. Her kan du også gå over til å trene på kun ett ben, men start gjerne med begge til du føler deg komfortabel med det.

  Knebøy utføring

  Pushups på balansebrett bidrar både til å trene opp bryst, armer og skuldre, samtidig som det å trene på et ujevnt underlag gir deg bedre stabilitet. Her kan det godt være du merker mer progresjon enn dersom du tidligere har trent pushups på et jevnt underlag, noe som kan gi deg mange positive helseeffekter.

  Best i test: Våre vinnere

  Alle har vi forskjellige behov, og derfor har vi valgt ut en rekke forskjellige produkter som alle egner seg spesielt godt i forskjellige situasjoner. I vår balansebrett test har det likevel vært ett produkt som har skilt seg ut spesielt positivt og som vi har valgt ut som vår helhetlige testvinner.

  Helhetlig testvinner: Abilica BalanceBoard – Perfekt kombinasjon av pris og kvalitet

  Vår helhetlige testvinner er balansebrettet Abilica BalanceBoard. Dette er et vippebrett som kombinerer god pris og kvalitet. Det er laget av solid plast, hvor rillene på overflaten gir deg et veldig godt feste. Det gir deg litt mer utfordring enn de mest enkle balansebrettene, men gjør det ikke vanskeligere enn at de fleste vil mestre øvelsene etter litt trening.

  Vanskelighetsgraden gjør også at du kan fortsette å bruke det når du begynner å få mer erfaring, hvorav nybegynnerproduktene må byttes etter kortere tid. 

  Abilica BalanceBoard sin pris er det heller ikke noe å si på, da du noen steder kan få den til under 400 kr. Dette er et veldig godt kjøp og et produkt vi anbefaler på det sterkeste.

  Rødt balansebrett

  🏢 Beste balansebrett kontor

  Balansebrett for kontor gjør det mulig å minimere sjansene for skader som kan komme i form av for mye stillesitting, og her kan du forbedre både balanse, bevegelse og styrke.

  I denne kategorien har vi valgt ut et unikt produkt som testvinner, og det er et spesiallaget brett for kontorlokaler Dette er et balansebrett i form av fire puter med et brett oppå.

  Produktet fungerer på alle underlag og er perfekt på jobb.

  Har du ståpult? Perfekt denne egner seg best om du står og jobber men kan også brukes som fotbrett når en i perioder sitter..

  Balansebrett kontor test

  🤑 ​Billig balansebrett: God trening for en liten sum

  Ikke alle ønsker å bruke alt for mye penger på treningsutstyr, og om du ikke ønsker å vente på spesielle tilbud, har vi derfor valgt ut produktet vi mener gir deg best verdi for pengene dine.  Til under 200 kr kan du her sikre deg et vippebrett, med ruglete flate som gir et ekstra godt feste. Balansepunktet under platen er ikke av de største, noe som gjør at du med jevnlig trening raskt vil kunne merke økt balanse.  Dette er et enklere produkt enn f.eks Abilica BalanceBoard, men om du er ute etter et billig balansebrett, er dette greit.

  Balansebrett billig

  Balansebrett fra XXL eller Sportamore – hvilke er best?

  Du vil både finne balansebrett hos XXL og Sportamore, men hvor får du best kvalitet og kjøpsvilkår? Begge butikkene har et ganske stort utvalg, hvor du kan velge mellom forskjellige produkter i mange prisklasser. XXL balansebrett lå på mellom 99 - 439 kr da vi sjekket, mens Sportamore sitt dyreste produkt var på 329 kr.  Etter å ha sett på de forskjellige produktene, er det lite som skiller de to nettbutikkene, og dette er grunnen til at vi faktisk vil anbefale deg å velge Sportamore. De har nemlig en prisgaranti som sier at dersom du klarer å finne produktet du har kjøpt billigere hos en norsk butikk eller nettbutikk (.no-domene) innen syv dager fra du kjøpte varen hos dem, betaler Sportamore deg differansen tilbake.

  Om du kjøper et produkt hos Sportamore og senere finner det billigere hos XXL eller en hvilken som helst annen, norsk nettbutikk, vil du da uansett ende opp med den beste prisen.

  I tillegg tilbyr de fri retur og 30 dagers åpent kjøp, noe som er veldig praktisk når du handler på nett og ikke får prøvd ut utstyret før du betaler for det.

  Kom i gang med treningen i dag

  Uttøying etter trening

  Balansebrett egner seg for alle – både for barn, voksne, folk i god form og personer som sliter med skader. Hvor hardt du vil trene, kan du selv kontrollere. F.eks vil en enkel balanseøvelse med to ben plassert på balansebrettet være en god øvelse om du sliter med ankel- eller kneskader, mens en bodybuilder vil få god effekt av knebøy på ett ben kombinert med en manual i hver hånd.

  Det finnes også balansebrett for kontor, både produkter du kan plassere på stolen og som er egnet for personer med ståpult. Her kan helsegevinstene være mange, spesielt om du sitter mye når du jobber.

  Prisene på balansebrett er også overkommelige, hvor de billigste versjonene har en prislapp på under 100 kr. Det er derfor både trygt og billig å komme i gang, og nettbutikker som Sportamore har også 30 dagers åpent kjøp, så du kan få tilbake pengene dine om produktet ikke falt i smak.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss