Chlorella - grønne alger for din vellvære

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Chlorella er et svært spennende kosttilskudd som vi finner på markedet for tiden, og det blir bare mer og mer populært. Kosttilskuddet finnes både som pulver og kapsler, og høster mye god kritikk og vurderinger, og vi ser reklamer for det fler og fler steder. Men hva er det egentlig? Chlorella har fått navnet sitt fra det høye nivået av klorofyll. Det er en encellet, grønn alge som finnes i ferskvann, og er fulle av super-sunne vitaminer og mineraler. Disse algene blir tørket og knust. Vi ser særlig høye nivåer av vitaminer som A og K, samt B1, B2, B3 og B6. Dette er svært viktige vitaminer som støtter opp under et sunt og normalt immunforsvar, og støtter normale interne prosesser som foregår i kroppen. Resultatet er at kroppen din fungerer på best mulig måte! Chlorella kan være grunnleggende for en normal psykologisk og kognitiv funksjon, og har positiv innvirkning på skjelett, nerver og muskler. 

  Alt det gode, fra én ingrediens!

  Tenk om du kunne få alt du trenger kun fra én ingrediens – nå kan du det!  Med sitt svært høye innhold av proteiner, samt en rekke andre vitaminer, fiber og nukleinsyrer (RNA + DNA) er chlorella en av de beste super-foods på markedet! Virkelig noe av det beste du kan innta for å fremme helsen din!  Her snakker vi om et 100% naturlig produkt som er spekket med sunnhet, perfekt for alle som ønsker å ta godt vare på kroppen sin. Som navnet tilsier, har chlorella et svært høyt innhold av klorofyll, som er et svært viktig næringsstoff som har en rekke fordeler for deg og din helse; blant annet er det svært godt for tarmfloraen og fordøyelsen! Dette kosttilskuddet er også svært godt for de røde blodcellene dine, og motvirker dessuten dårlig ånde og kroppslukt – her får du altså en haug med fordeler i et produkt!  Kapslene har også et høy aminosyre-profil, og høye nivåer av betakaroten, og er proppfulle av essensielle fettsyrer, fiber og vitaminer! Algene som er brukt for å lage disse kapslene er naturlig dyrket frem i innendørs, steriliserte anlegg. Det anbefales at man tar 1 kapsel om dagen, og at man aldri skal overskride 4 kapsler om dagen. Kapselen taes gjerne sammen med et måltid. I denne pakken får du 60 kapsler, og hver kapsel inneholder 10 mg klorofyll. 

  chlorella vs spirulina

  Chlorella tabletter

  Chlorella har en positiv innvirkning på mye i kroppen vår, takket være det høye innholdet av en rekke mineraler og vitaminer. Viste du at chlorella kan være et flott tilskudd for deg som får i deg for lite D-vitamin? For lite D-vitamin kan resultere i nedsatt immunforsvar og redusert muskel-funksjon , og er svært vanlig her i Norden, med våre lange kalde vintre og mangel på sol. Med disse chlorella tablettene får du enkelt i deg alt kroppen trenger av D-vitamin!  I tillegg har chlorella et høyt nivå av vitamin B12 og jern, som begge er svært viktige byggestener for å opprettholde en normal kognitiv funksjon, og kan også ha positiv innvirkning på psyken. Mangel på jern og B12 finner vi ofte blant menstruerende kvinner, og det kan være lurt å ha et godt lager inne, slik at du kan føle deg mer opplagt og ha mer energi, hele dagen, hele måneden!  I tillegg til høye nivåer av vitamin D, jern og B12, inneholder disse tablettene også folsyre, jod, sink, fiber, vitamin K og en rekke sunne og viktige proteiner! Alt i alt, så er dette et supert kosttilskudd som passer for de aller fleste, og særlig de som ønsker seg et bedre forhold til egen kropp og helse!  Det anbefales at man tar 3-6 tabletter daglig.

  chlorella erfaring

  Chlorella i pulverformat!

  Kosttilskudd kommer i mange forskjellige varianter, men det er ofte man finner dem i form av tabletter eller kapsler. Mange kan oppleve problemer med å svelge slike kapsler, og kan derfor føle at de ikke har samme mulighet til å få i seg kosttilskudd som det andre har. Heldigvis så finnes kosttilskudd som regel også i pulver-format, og chlorella er ikke noe unntak! I denne pakken får du 200 gram chlorella-pulver av høy kvalitet, som du enkelt kan bruke både i middagsretter, med juice og i smoothies! Tenk for en enkel måte å få i seg så masse sunt på! Det er helt samme ingrediens og sammensetning  som i kapslene, så du går ikke glipp av noe, og det er både vegansk og fritt for gluten, laktose og soya – dette pulveret passer altså for de aller fleste!

  chlorella test

  Body Booster Pills fra Supernature

  I disse tablettene fra Supernature har ingenting blitt lagt til, og ingenting har blitt fjernet: dette er et helt rent og naturlig produkt som holder høy kvalitet, og inneholder en rekke av vitaminer som er supre for kroppen din! I tillegg til alle vitaminene er disse chlorella tablettene også svært rike på jern og folsyre. Til sammen blir slike chlorella tabletter en flott ekstra byggesten for immunforsvaret ditt, og innholdet bidrar til å redusere oksidativt stress i kroppen din – på naturens egne premisser! Supernature er kjent for sine naturlige kosttilskudd av høy kvalitet, og reklamerer med disse kapslene som såkalte «Body Booster Pills» - og siden de er fulle av viktige vitaminer og mineraler som kroppen trenger for å fungere optimalt, så må vi bare si oss enige i den påstanden!  Tablettene er også helt økologiske, og er derfor godt både for deg og for naturen. Det anbefales å ta 10 tabletter daglig, sammen med kald drikke.

  Chlorella pyrenoidosa

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: