Håndbak bord | Test av bord for armwrestling

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Håndbak eller armbrytning er en klassiker både under festlige lag og i andre situasjoner, men er også en sport som bedrives profesjonelt av enkelte. Enkelt forklart går håndbak ut på at man konkurrerer mot en annen part om å være sterkest. Det er om å gjøre å presse motstanderens håndledd ned i bordflaten.

  Det er viktig med riktig håndbak teknikk for å unngå skader, og med et håndbak bord blir det enklere å utføre konkurransen som man skal. Bordet har puter man kan plassere albuene på, slik at konkurransen blir mest mulig komfortabel.

  Det finnes mange spesialbord som er designet for håndbak. I vår test ser vi nærmere på noen av de beste modellene. Hvilket passer best for deg?

  Våre anbefalte håndbak bord i 2021

  Med et håndbakbord ligger alt til rette for armbryting, enten det er snakk om profesjonell håndbak eller armbryting på fritiden. Det gjelder imidlertid å kjøpe et håndbakbord som er stabilt, komfortabelt og justerbart. La oss se nærmere på hvilket bord du bør velge!

  inSPORTline Leviero Arm Wrestling Table

  Om Leviero Arm Wrestling Table

  Leviero Arm Wrestling Table fra inSPORTline er et bord for profesjonell armbryting, men er også ypperlig for bruk på fritiden. Bordet kan blant annet benyttes på samfunnshus, treningsstudio, klubber, utesteder eller i en forseggjort mancave.

  Bordet er designet i robuste materialer som tåler en støyt, og har svært slitesterk kvalitet. Bordets stålramme gjør at bordet tåler røff håndtering. Bordets overflate har en komfortabel overflate av kunstig skinn som ikke oppleves som glatt. Overflaten kan enkelt vaskes ved behov.

  Det er mulig å justere Leviero Arm Wrestling Table slik at det kan tilpasses brukere som er enten venstre- eller høyrehendte. Bordet har et håndtak for hver av deltakerne, samt behagelige puter hvor man kan plassere albuen.

  Det er også egne «touch pads» (langputer) for hånden som legges ned i bordet. Med disse putene og håndtakene kan man nyte håndbakkonkurranser uten å få vondt i albuer eller håndledd på grunn av harde flater.

  Spesifikasjoner

  • Produsent: inSPORTline

  • Materialer: Stål, kunstig skinn

  • Dimensjoner: 91,5 x 66 x 102 cm

  • Farge: Svart og rød

  Vår konklusjon

  Leviero Arm Wrestling Table fra inSPORTline er et ypperlig håndbakbord for både profesjonell bruk og fritidsbruk. Bordet er laget av kvalitetsmaterialer, og vi opplever det som både stabilt og behagelig i bruk.

  Bordets dimensjoner er korrekt med tanke på bruk i konkurranser. Enten du driver en armbrytingsklubb, pub, samfunnshus eller annet, kan Leviero Arm Wrestling Table være en god investering. Bordet er også et godt valg for privatpersoner som ønsker å konkurrere mot venner.

  Håndbak bord test

  Oversikt over håndbak regler

  Før man setter i gang med en runde håndbak, er det greit å sette seg inn i gjeldende regler. Som utøver har man blant annet lov til å bevege på albuen, så fremt man holder seg innenfor grensen til albueputen.

  Hvis albuen til en av motstanderne havner utenfor puten, skal man etter regelverket ha en advarsel. Det samme gjelder om albuen løftes opp fra puten. Etter to advarsler taper man. Her er en oversikt over konkurransereglene som gjelder under armbryting:

  • To utøvere per konkurranse

  • Én dommer (minst)

  • Skuldrene skal holdes parallelt mot langsiden av håndbakbordet

  • Avstanden mellom utøvers skuler og håndledd må minst tilsvare størrelsen på knyttneven

  • Armene skal sentreres på midten av bordet

  • Begge deltakere skal ha strake håndledd, men det er tillatt å vri håndleddet

  • Albuen skal være på puten

  • Hver av utøverne må holde i stangen under hele konkurransen

  • Utøveren som klarer å presse motstanderen sin arm i langputen vinner

  armwrestling / håndbakk i norge

  Hvordan bli god i håndbak?

  Skal du bli god i håndbak gjelder det å øve mye på teknikk. Dette kan du gjøre ved å øve i konkurranser, eller alene med en håndbak maskin. Velger du sistnevnte konkurrerer du mot en maskin. Slike apparater er ikke enkle å oppdrive, så for de fleste er det nok enklest å øve sammen med noen andre.

  Det hjelper naturligvis også med styrketrening for armer, bryst og rygg. Du bruker overkroppen aktivt under håndbak, og det er tross alt en styrkekonkurranse. Trening med vekter som manualer kan derfor være effektivt når du ønsker å bli god i håndbak.

  Kjøp et bord for håndbak i dag

  Med et håndbakbord kan utøverne konkurrere i håndbakkonkurranser som ekte proffer. Bordet sørger for at man enklere kan følge gjeldende regler, siden det er egne puter som markerer hvor albuen skal være.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss