Laktosefri proteinpulver test - Allergivennlig og med den næringen du trenger

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Om du har melkeallergi eller ikke, så er vegansk proteinpulver et godt alternativ. Her får du proteinpulver uten både gluten og laktose, det er på mange måter et sunnere og mer naturlig alternativ enn vanlig proteinpulver.

  For de som trener mye styrke er proteinpulveret blitt en viktig kosttilskudd, som man inntar like etter treningsøkten. De fleste vanlige typene av proteinpulver lages av myse, og myse inneholder mye laktose. Har du laktoseintoleranse eller melkeallergi skal du unngå produkter med laktose, og derfor er det blir utviklet laktosefrie varianter av proteinpulver. Her får du fortsatt et stort innhold med proteiner, men pulveret er laget av for eksempel erter, egg, soya eller erter. Mange av de laktosefrie produktene av proteiner i form av pulver kan være dyrere enn vanlig proteinpulver, men fortsatt den næringen du trenger.

  I tillegg finnes proteinpulver for de med laktoseintoleranse som er laget av "whey", myse på norsk, som er behandlet. Denne typen proteinpulver heter myseisolat, og er et myseproteinpulver hvor laktosen er fjernet. De med vanlig laktoseintoleranse kan fint bruke dette, men har du melkeallergi bør du kanskje gå for helt melkefritt produkt og gjerne veganske proteinpulver.

  Et av produktene som har vunnet flere tester for laktosefrie proteinpulver er Biotech USA Iso Whey Zero. Dette er i følge flere tester et av de desidert beste produktene du kan kjøpe, allergi eller ikke. Her får du proteiner av høyeste kvalitet, helt fritt for transfett, laktose og sukker. I tillegg til proteiner med god aminosyresammensetning, mild mot magen og god i smaken. Blant veganske proteinpulver er MyRevolution Vegan Protein en testvinner. Her får du et vegansk proteinpulver av høy kvalitet, laget av proteinisolat fra erter og ris. Denne kombinasjonen gir deg en komplett aminosyreprofil. Her får du mye protein, og et lavt innhold av karbohydrater og uønsket fett.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Vi har funnet våre favoritter og anbefalte produkter av proteinpulver uten laktose. Se også vegansk proteinpulver test.

  Et rent og høykonsentrert erteproteinisolat

  Pea Protein Isolate er et 100 prosent vegetabilsk protein av høy kvalitet, med god smak. Proteinpulveret er et rent og høykonsentrert erteproteinisolat, perfekt for veganere eller til deg som ikke tåler melk. Pulveret er lett å blande, med for eksempel vann. Det anbefales å bruke det til etter trening, som mellommåltid eller til baking. Erteprotein er en avse vegetabilske proteinkildene som har den beste protninkvaliteten, og inneholder viktige aminosyrer i menger som er gunstig for musklene dine. Pulveret brytes enkelt ned av kroppen, er mild mot magen og har et middels raskt opptak. Pea Protein Isolate har et lite innhold av karbohydrater og fett. Pulveret kommer i naturell smak og i naturlig smaksatt sjokoladevarianter. Proteinpulveret med sjokoladesmak inneholder 73 gram protein per 100 gram, mens den med naturlig smak inneholder 80 gram protein per 100 gram.

  1 kilo med Pea Protein Isolate gir cirka 40 porsjoner.

  Erteproteinpulver

  Til trening og vektnedgang

  Dette proteinpulveret fra Synergy anbefales til deg som ønsker et vegansk produkt med protein i forbindelse med trening eller vektnedgang. Pulveret kan brukes til for eksempel shaker, smoothies eller energibarer og kan enkelt røres eller blandes ut i vann, juice, kokosmelk eller risdrikk. Synergy kommer i smakene naturell, vanilje og sjokolade. Alle tre har god smak, er 100 prosent naturlig og søtet med stevia. I tillegg har pulveret et høyt proteininnhold med 66 gram protein per 100 gram. Proteinene kommer fra brun ris, erter og hamp. Dette er et produkt vi anbefaler til deg som er veganer eller har melkeallergi.

  plantebasert proteinpulver

  Toppselgeren Iso Whey uten laktose

  Biotech leverer her et 100 prosent laktosefritt produkt med myseproteinisolat med høyt biologisk verdi. Produktet er en toppselger og anbefales til deg som ønsker et laktose- og sukkerfritt produkt uten transfett, som samtidig har et høyt innhold av protein (22 gram) per porsjon. Iso Whey Zero lages av cross-flow mikro- og ultrafiltrert myseproteinisolat uten laktose, transfett og sukker. Det vil si at pulveret ikke inneholder unødvendige næringsstoffer som kan lagres som fett, men kun muskelbyggende protein per porsjon. Produktet anbefales til deg som ønsker langsiktig muskelvekst. Biotech har valgt ut proteinkildene nøye og har en god aminosyreprofil med blant annet BCAA, EAA og L-Glutamin.  

  Pulveret blandes ut med vann eller melk, har du laktoseallergi kan du blande ut med laktosefri melk eller rismelk, mandelmelk eller soyamelk. Ha gjerne i litt også.

  Laktosefri whey

  62 prosent protein fra erter, ris og havre

  Vegan Protein Blend er helt uten laktose, uten tilsatt sukker og vegansk. Proteinpulveret er en plantebasert proteinblanding med 62 prosent protein fra erter, ris og havre. Det er tilsatt premium kakaopulver og ekte vanilje fra Madagaskar for å gi deg som bruker en bedre smaksopplevelse enn andre veganske proteinpulver. En annen fordel med Vegan Protein Blend er at pulveret er ekstra fiberrikt, men fortsatt uten tilsatt sukker.

  Vi anbefaler Vegan Protein Blend til deg som ønsker et vegansk og sunt alternativ til proteinpulver som du kan bruke i forbindelse med endt treningsøkt. Rett etter styrketrening eller annen hard trening er musklenes gjenoppbygningsevne veldig god og krever rask tilførsel av energi og proteiner. Ønsker du økt muskelmasse kan du også tilsette kreatin i proteinshaken, du kan få i deg ekstra karbohydrater gjennom for eksempel Bodylab Carbo Recovery.

  Det anbefales å blande Vegan Blend med kaldt vann, mandelmelk eller havremelk og shake den godt i 15 til 20 sekunder. Du kan kjøpe Vegan Blend i sjokoladesmak eller vaniljesmak. Begge to er gode på hver sin måte, og her velger du den smaken du synes er best.

  bodylab laktosefri proteinpulver

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss