Squash sko test - Forebygg skader med riktig sko

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Squash er blitt en populær sport og aktivitet blant nordmenn. Er du en av dem som er bitt av basillen bør du også investere i egne sko til squash for å forebygge skader.

  Squashsko har er designet spesielt for aktiviteten, og du vil derfor oppleve en stor forskjell på å bruke vanlige innesko til for eksempel løping og egne squash sko. Skoene kommer i flere modeller, prisklasser og kvaliteter, men sålen, grepen og fasongen er uansett ulik fra andre innesko. Squash er en aktivitet og sport med mange raske bevegelser og endringer i retninger. Skoene er derfor laget med detaljer som forbedrer og hjelper deg i slike momenter. Mange squash sko er laget med det de kaller roll-bar på innsiden av skoene. Dette vil gjøre at du får en mykere, forbedret og raskere overgang når du tråkker fra sidelengs. Med slike sko vil du oppleve en forbedret evne til å forflytte deg raskere på gulvet uten å skli når du spiller squash.

  Når du spiller squash er det ofte påbudt med egne innesko, for å unngå merker i gulvet eller på banen. Squash sko har en såle som ikke avgir unødvendig med merker. Samtidig som du selv kan forebygge skader på deg selv når du spiller squash.

  Hvis du vurderer å kjøpe sko til squash-spillingen din er det viktig å tenkte på vekt, støtten rundt anklene og bredden på foten din. Ut i fra det kan du velge mellom mange ulike sko og merker spesielt for squash. I tester gjort på disse skoene kommer blant annet Salming Hawk, Salming Kobra Mid 2 og ASICS Gel-Rocket 9 godt ut på grunn av grep, pris, design og støtte rundt ankelen. Når du skal kjøpe sko til squash bør du prøve ulike modeller, størrelser og kjenne godt etter hvordan du synes de sitter på foten din. Det er viktig at det oppleves komfortabelt å ha på skoen, og at de ikke er for små eller store, men at de sitter slik du ønsker på foten. Det er også egne modeller for herrer, damer og barn.

  Våre anbefalte produkt i 2023

  Vi har plukket ut skoene vi anbefaler til deg i 2023.

  Sko designet for damer

  Salming Hawk 2 er noe stivere i prisen enn andre sko, men her får du som dame en meget god sko du kan bruke når du skal spille squash. Her får du sko som gir deg komfort, ytelse og god stabilitet i hælpartiet og robust materiale utvendig. Dette er en stabil og veldempet sko med lav profil og godt grep. Stabiliteten skapes gjennom en kombinasjon av yttersålens to LMSplus områder med 9 grader, dette skal forhindre overtråkk. Hawk-modellen til Salming er den beste dempede innendørsskoen og mellomsålen har Energy Rebound Foam, Recoil ERF og SoftFOAM gir deg unik komfort og energi i hvert eneste steg.

  Dette er teknologien som gjør Salming Hawk 2 til et godt valg:

  • Rollbar

    – lettere å skyve fra

  • Torsion Guide System

    – større fleksibilitet fremme for mer naturlig bevegelse

  • ExoSkeleton

    – stabiliserer foten ved sidebevegelser og minsker trykket på ledd i mellomfoten

  • Ergo Heelcup

    – bedre stabilisering av helen

  • HexaGrip

    – yttersåle i slitesterk lettvektsgummi med HexaGrip-mønster for best mulig grep

  • ExoSkeleton™ Fully Integrated

    – fullintegrert med snøring for best stabilitet og passform

  • RunLite2™

    – nyutviklet mellomsåle-materiale som gir mer energi tilbake

  • SoftFOAM™

    – 70 % bedre demping under hælen

  • Recoil™ ERF

    – Energy Rebound Foam i mellomsålen som gir lavere vekt og mer energi i frasparket

  Salmig sko test

  En rask sko til herrene

  Dette er en sko som anbefales til som ønsker en smidig, lett og rask sko når du skal spille squash. Her får du en kombinasjon av lav vekt, bra demping og stabilitet. Skoen har Wrap Around System Design som er laget for å tilby en lett squashsko som beholder smidighet og stabilitet. For å klare dette har Salming utformet skoen med høyere sidevegger ved mellomsålen bakre del som går rundt ankelen og hælen. Dette i kombinasjon med LMS Plus 8 grader og den nye integrerte ExoSkeleton-konstruksjonen, garanterer deg at du får stabilitet og perfekt passform.

  I tillegg er Kobras ExoSkeleton-konstruksjonen integrert med snøringen for å gi deg best mulig effekt. Dette hjelper å holde foten på plass i riktig stilling når du gjør raske sidebevegelser og når det kreves høy belastning. LMS er en spesiell teknologi utformet av Salming, teknologien støtter foten under raske og uforutsigbare bevegelser til siden. Nettopp for å holde deg skadefri. LMS Plus 8° er et vinnende konsept fra Salming med en 8° vinkel på den ytre kanten av skoen, noe som er laget for å forhindre risikoen for vristskader. 

  Skoen anbefaler vi til deg som spiller mye squash og ønsker en god sko.

  Squash sko test

  Såle med høy kvalitet til herrer

  FZ Forza Vibra Men er en sko spesielt for squash som anbefales til deg som ønsker en såle med høy kvalitet. Her får du i tillegg god demping i både hælen og framfoten. Skoen er laget med kullfiberforsterket for å forsterke mellomfoten, noe som også blir brukt i modeller som er enda dyrere i pris. Skoen er lett og vil føles fight over foten. Dette vil gi den en god opplevelse når du spiller squash.

  Skoen finnes også i egen modell til kvinner.

  Beste squash sko

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss