Beste treningstights - finn den rette tightsen for deg og din trening!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  #5

  #6

  #7

  #8

  Uansett hva slags trening du driver med i hverdagen, så er det viktig med god komfort. Treningstøy med høy komfort og praktiske løsninger, kan hjelpe deg med den lille ekstra motivasjonen som du trenger for å komme deg ut  og trene! I denne testen skal vi se på et av de aller viktigste plaggene for en vellykket treningsøkt – nemlig treningstights! Testen tar for seg et stort utvalg av treningstights: herre, dame og barn har alle forskjellige behov! Vi ser på treningstights som passer til mange forskjellige treningsformer og aktiviteter, og som alle holder høy kvalitet!

  Stil og eleganse fra Kari Traa

  Vi starter med denne superflotte treningstightsen fra Kari Traa. Denne modellen finnes i et utvalg av forskjellige farger og størrelser: fra XS til XL! Denne treningstightsen er svært godt egnet til løpetrening, og er et ypperlig valg for damer som setter pris på stil og eleganse, så vell som en god treningsøkt!  Tightsen er laget av polyester-materiale som føles mykt og komfortabelt mot huden, og som er svært elastisk for å sikre best mulig passform. Polyester-materialet har også en pustende effekt og tørker raskt, en kombinasjon som tilsier at du holder deg tørr og komfortabel gjennom hele treningsøkten. Selve treningstightsen er anatomisk konstruert for at du skal få optimal passform og komfort, samtidig som du har masse frihet til å bevege deg. Den tettsittende passformen og justerbare linningen gjør at tightsen sitter godt på under hele treningen. De stilige refleks-detaljene gjør at dette er en tights som du kan bruke uansett tidspunkt på dagen!

  treningstights dame

  Optimal passform og bevegelsesfrihet under trening

  Produsenten Craft er viden kjent for å produsere holdbart treningstøy. Produktene deres er hovedsaklig designet for langrenn, sykling og løping, men kan selvfølgelig brukes til andre treningsaktiviteter også! Denne superstilige treningstightsen finnes i størrelsene XS, S, L og XL og har et flott design med rosa og sorte detaljer. Tightsen er laget av 72% polyamid og 28% elastan, som betyr at den er svært elastisk og gir deg optimal passform og bevegelsesfrihet når du trener. Stoffet er også effektivt til å transportere fuktighet bort fra kroppen, som igjen sørger for at du holder deg tørr og komfortabel når du trenger. 

  treningstights høyt liv

  Kvalitet fra Björn Borg

  Björn Borg har i en årrekke levert moteriktig sportstøy til hele verden – og de leverer kvalitet! Produktene deres har en unik kombinasjon av passform og funksjonalitet, knyttet sammen med et helt unikt utrykk som har gjort dem verdenskjente. Denne tightsen for kvinner er en full-length tights som har et flott og naturlig design med en behagelig grønnfarge. Tightsen er tettsittende og stretchy, som gir deg en svært flott passform. Tightsen holder seg også på plass gjennom hele treningsøkten, som er et stort pluss for alle som driver med intensiv trening!  I tillegg til dette, gir den nære passformen deg enda mer frihet til bevegelse, da det ikke er noe unødig stoff som er i veien for dine aktiviteter.

  billig treningstights

  Tights med høyt liv og super kvalitet!

  Denne treningstightsen er spesielt utviklet for alle som elsker harde treningsøkter, men som også har et stort fokus på komfort!  Dette er en svært behagelig tights som har en meget god passform takket være det høye innholdet av estalan. Hele 28% elastan finner vi i denne tightsen, og de resterende 72% er resirkulert polyamid. Denne miksen av materialer gjør at denne tightsen er svært effektiv når det gjelder til å transportere funk bort fra kroppen, og at den tørker raskt – dette betyr at du holder komforten lenger selv under langvarig og hard trening. Treningstightsen har strikk i livet for ekstra passform, og det høye livet sørger for ekstra komfort – som holder seg!

  treningstights dame høyt liv

  Flott tights for barn i aktivitet!

  Pitch Stone er flotte og behagelige treningstights! Barn er mye i aktivitet, og det er viktig med riktig utstyr hvis de er interessert i sport og aktiviteter hvor det er viktig med bevegelsesfrihet. Dette er en svart treningstights som er laget av 78% polyester og 22% spandex, som sørger for en svært god passform som sitter godt på under hele treningen. Materialet er pustende, og transporterer dessuten fukt bort fra kroppen slik at barnet forblir komfortabelt selv om de er i høy aktivitet. Tightsen er svært elastisk og sørger for at barnet er helt fritt til å bevege seg!  Dette er en kompresjons-tights som er tilpasset for barn – kompresjonen øker blodgjennomstrømningen i bena og bidrar til mer blod til musklene, som igjen gir bedre ytelse under trening. Det bidrar også til å redusere faren for skade. Denne modellen tåler maskinvask på 40 grader, og den har strikk i livet for ekstra passform.  Dette er en flott tights for barn som er i mye aktivitet, på treninger og driver med sport på fritiden.

  treningstights barn

  High waist tights - perfekt til yoga

  Vi fortsetter med treningstights for kvinner, og ser på denne modellen fra Marika. Denne modellen har et ekstra flott og feminint design, med sin rosa tie-dye effekt! Treningstightsen er laget av 90 % bomull og 10 % elastan, som gjør at den er svært elastisk og har en god og holdbar passform. Det høye innholdet av bomull gjør at denne tightsen ´puster´ og er ekstra behagelig å ha på seg. Vi syntes at denne tightsen er perfekt både for yoga og hard trening, og liker godt hvordan det høye livet har en elastisk, bred linning som gjør at tightsen holder seg ekstra godt på plass. Denne tightsen kan vaskes i maskin på 30 grader.

  billig treningstights

  Treningstights for menn med mange spennende funksjoner!

  2XU er en produsent som har stort fokus på at du skal prestere så godt du bare klarer under trening, og slik bli den perfekte versjonen av deg selv. Dette er virkelig en tights som byr på mye positivt! Denne tightsen er designet for menn, og er en virkelig lettvekter som fremdeles gir deg svært god støtte under trening. Tightsen har et såkalt PWX-stoff som kan skryte på seg 360 graders rundstrikket stretch, som bidrar til å redusere risikoen for skader og muskelfriksjon under trening. I tightsen finner vi også PWX-Vent-paneler. Disse stoff-panelene i tightsen bidrar til økt støtte under trening, samtidig som de forbedrer luft-gjennomstrømningen med nesten 200%! Dette hjelper også til med å øke fordampningen av svette, som igjen tilsier at du holder deg i den perfekte temperaturen for at du skal yte optimalt under trening! Linningen i livet har snøring som sikrer optimal passform for hver enkel bruker, og tightsen har også en hendig baklomme som er sikret med glidelås. Treningstightsen er laget av nylon og et høyt innhold av elastan. Resultatet er en slitesterk tights som effektivt transporterer bort fuktighet fra huden slik at du holder deg avkjølt og tørr. Det som er ekstra flott med denne tightsen, er hvordan den gir deg gradert kompresjon. Dette øker blodstrømmen til musklene dine, og bidrar til at du yter bedre under trening. I tillegg reduserer det risikoen for skade under trening, og bidrar til å forkorte restitusjonstiden din etter trening! Vi syntes enkelt og greit dette er den helt perfekte treningstightsen for alle menn!

  Tights mann

  Et must for alle som er lei av store turbukser!

  Vi avslutter denne testen med denne super-hardføre modellen fra Fjällräven. Denne tightsen gir deg den perfekte kombinasjonen av tights og fjellbukse – friheten til å bevege deg kommer til å minne deg om dine favoritt tights, og slitestyrken kan minne om den flotteste fjellbukse. Kort og godt, så syntes vi at denne modellen er en must-have for alle som ikke liker store og tungvinne turbukser! Den ekstra paddingen på knær og over baken gir deg beskyttelsen du trenger mot skarpe stener og andre ting du kan komme bort på i naturen, og de beskytter samtidig mot fuktighet. På bena finner vi to lommer som gir deg mulighet til å oppbevare kart og kompass til turen. Midjen på denne tightsen er videre enn de andre vi har sett på, for å gi deg økt komfort og bevegelsesfrihet selv på lange turer. Inne i midjen finner du også en snøring slik at du kan justere den slik at tightsen passer perfekt til deg. Den unike fire-veis-stretchen gjør dette til en utrolig behagelig tur-tights som gir deg optimal passform. Tightsen er litt tykkere enn vanlige treningstights, og den kan brukes vår, sommer og høst, fra ca 5 plussgrader til 10 minusgrader! Vi anbefaler denne treningstightsen på det varmeste, og spesielt til alle dere som har naturen som treningsstudio!

  fjellreven tights

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg: