Bumper plates - Vektskiver for styrketrening

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Bumper plater er en type vektskive for olympisk vektløfting, functional fitness og rå styrketrening. Forskjellen fra vanlige vektskiver er at bumper plates er utformet med solid gummi, og derfor kan miste vektstanga med pumper plates rett ned i bakken uten å ødelegge gulvet helt.

  Mange vektplater er laget av hardt jern, er harde og lite skånsomme for underlaget du trener på. Bumper plates skiller seg ut, og er en type vektskiver som blir mye brukt fordi det føles tryggere å miste vektstanga i bakken. Du kan kjøpe bumper plates Norge på nettbutikker hvor de selger treningsutstyr, prisen og kvaliteten varierer. Når du skal kjøpe vektskivene kan du velge ulike design, farger og hvor tunge vekter du trenger til treningen din. Det er ofte slik at kiloene på vektskivene har egne fargekoder, og på den måten enklere å bruke under treningsøktene.

  Bumper plates er laget spesielt for de som trener råere styrke trening, løfter tyngre og trenger en sikkerhet på at gulvet ikke blir ødelagt når man slipper stanga ned i bakken. Platene er laget av gummi, selve vekten er lik som på andre vektskiver, men designet skiller seg ut og har en stor fordel til de som trener olympisk vektløfting, cross-fit eller annen type rå styrketrening. Har du ikke vektstang finner du det i vår vektstang test.

  Våre anbefalte produkt i 2021

  Vi har plukket ut bumper plates vi mener er det beste produktene i 2021. Selve vekten på vektskivene må du selv finne ut av når du kjøper, men ofte kan det være smart å ha treningsvekter på både 5 kilo, 10 kilo, 15 kilo, 20 kilo og 25 kilo. Da har du mye å velge mellom når du skal trene ulike øvelser.

  Vektskiver med luktfri gummi

  Toorx leverer her vektskiver i 10 kilo, med olympiske mål og en hulldiameter på 50 millimeter. Vektskivene passer derfor til vektstenger som har en diameter på 50 millimeter. Vektskivene passer til deg som har vektstang hjemme, og ønsker vektskiver som er skånsomme mot gulvet når du trener røff styrke. Bumper platene er belagt med luktfri gummi, dette gjør de behagelig å trene med og skåner gulvet når du dropper stanga. Hullet er av rustfritt stål og med avrundede kanter, som gjør det lettere å laste på og av vektstangen.

  Vektskive test

  Tåler tung og langvarig trening

  Vektplatene 15kilo x 2 fra HI-Temp anbefales og er et must til deg som liker å trene crossfit, knebøy eller andre treningsformer hvor du slipper stangen i gulvet etter bruk. Disse bumper platene er laget av gummi i høy kvalitet og sørger for at du kan slippe stanga i gulvet uten at du skader platene eller gulvet. Samtidig som at platene ikke lager så mye lyd når de møter gulvet, de spretter litt etter hvert slipp. Skivene passer på 50 millimeter vektstenger, og er forsterket med metallringer i hullet for at skivene skal være mer holdbare i styrkeløft og vekttrening.

  Vektstangsett fra Abilica

  Abilica leverer her et sett med vektskiver til vektstang, pakken består av totalt 80 kilo med vektskiver og er anbefalt til deg som trener styrketrening hjemme. Disse tåler tung og langvarig trening, og passer til øvelser som markløft, stående roing, utfall, knebøy og skulderpress.

  Selve settet består av:

  • Abilica Vektstang 50 mm - 220 cm - 20 kg

  • Abilica Fjærlås 50 mm - Par

  • Abilica Hi-Temp BumerPlate 5 kg x 2

  • Abilica Hi-Temp BumperPlate 10 kg x 2

  • Abilica Hi-Temp BumperPlate 15 kg x 2

  Vektstanga på 20 kilo er en stang som passer til alle løft; Benkpress, knebøy og markløft for å nevne tre. Stanga er 220 centimeter lang, passer vektskiver med 50 millimeter åpning og tåler en maks vektbelastning på 300 kilo. Stanga har et solid og godt grep, dette gjør den til den perfekte vektstanga til hjemmetreningen.

  Vektplatene som følger med er Abilica Hi-Temp Bumperplates laget av gummi i høy kvalitet, slik at du unngår å skade plater eller gulv når du slipper stanga i gulvet. Her har du både 5, 10 og 15 kilo bumper plates og gode muligheter til å trene styrketrening. Platene lager heller ikke mye lyd når du slipper de og de spretter litt etter hvert slipp. Skivene passer på 50 mm stenger og er forsterket med metallringer i hullet for at skivene skal være mer holdbar til styrkeløft og vekttrening.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss