Klatresele herre - sjekk utvalget og gled deg til nye opplevelser!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Klatring er en flott hobby som byr på et ekstra adrenalin-kick i hverdagen! Det er en flott måte å trene på, og gir deg helt nye opplevelser, og en helt ny måte å oppleve naturen rundt deg på. Når du skal ut på klatreturer, enten de er korte eller lange, så er det utrolig viktig å ha utstyret i orden – det handler tross alt om sikkerheten din!

  Klatreseler er en av de viktigeste tingene du trenger når du skal ut og klatre - det sier jo seg selv! I denne artikkelen skal vi se på et utvalg av klatreseler til herre. Klatreselene vi ser på er selvfølgelig av høy kvalitet. Finn en klatresele som vil passe for deg i dag, og gled deg til et spennende år fylt med flotte klatre-opplevelser!  

  Arc´teryx Klatresele herre - en allsidig klatresele med ekstra polstring

  Konseal klatresele er en robust og smart sele som er laget av syntetiske materialer. Disse materialene har en god holdbarhet og sikkerhet, og vil oppleves som komfortable når du har selen på deg. Selen oppleves som lett, samtidig som du vil føle deg trygg i løypa. Når du har selen på deg vil du merke hvor lett og fritt du kan bevege deg, som om selen ikke var der i det hele tatt! Dette gir deg større frihet når du klatrer. Designet er enkelt og godt, og er utviklet for både lange og korte klatreturer, fra de lette til de mer krevende. De ergonomisk utformede putene på din nye klatresele gir ekstra polstring, og understreker hvor komfortabel denne selen er. Denne selen finner du i flere ulike størrelser, og det anbefales at du undersøker størrelsestabellen  før du bestiller, slik at du får den selen som vil passe deg helt perfekt. Du kan bruke denne klatreselen til en rekke ulike klatringer, slik som fjell-og alpinklatring, så vel som isklatring. Dermed får du en allsidig og lett klatresele fra Arc´teryx!

  arc teryx klatresele til herre

  Mammut klatresele - test ut en praktisk lettvekter!  

   Vi fortsetter med en super-lett klatresele fra Mammut som kun veier 215 gram! Selv om den er lett, er den ekstremt praktisk og byr på en rekke tekniske løsninger som gjør dette til en god klatresele, og et smart valg som vil passe for mange. Denne selen er spesielt designet for å bli brukt til fjellturer eller randonné, og i tillegg til å være en lettvekter tar den også svært liten plass i sekken! Hurtigspennene gir deg mulighet til å ta selen raskt både av og på, noe som også gjør det betydelig enklere for deg. I tillegg er klatreselen utformet slik at du ikke trenger å ta av deg på beina for å få den på deg, noe som er utrolig praktisk når man har på seg for eksempel ski eller stegjern. Beinløkkene er justerbare for å sikre optimal passform og sikkerhet, og du finner 4 fester for is-skruer samt 2 løkker til utstyr på selen. Designet i seg selv er godt og stilsikkert, og du finner denne selen i flere ulike størrelser.

  mammut klatresele mann

  Black Diamond klatresele herre 

   Med Black Diamond Zone Harness for menn, får du en praktisk klatresele som dessuten tar seg meget godt ut! Her har du et stilfullt design av gult og sort, og selen i seg selv veier kun 307 gram og er dermed enkel å ta med seg på ferden. Din nye klatresele er laget av smarte og komfortable materialer, og har 4-veis nylon stretch for ekstra komfort og frihet til bevegelse. Dette er en klatresele du kan bruke til en rekke forskjellige klatre-opplevelser, slik som isklatring, alpinklatring eller annen allsidig klatring. Selen har en meget høy ytelse, og er også svært slitesterk, noe som gjør dette til en sele du kommer til å få stor glede av i lang tid fremover. Takket være Fusion Comfort-teknologien til denne klatreselen, vil du kjenne hvordan du får riktig støtte når du klatrer, samtidig som selen er stretchy nok til at den ikke oppleves som hemmende. Dette er en klatresele som vi tror du kommer til å sette stor pris på, og som kommer til å ta dine klatre-opplevelser til, bokstavelig talt, nye høyder!

  klatresele voksen herre

  Petzl klatresele herre - en utrolig lett klatresele av overlegen kvalitet!  

   Når du er på utkikk etter utstyr av høyeste kvalitet, som samtidig holder en meget lav vekt, så er dette absolutt en klatresele du burde sjekke ut! Denne modellen veier kun 150 gram, er enkel å ta med seg på turen, og er dessuten svært sikker! I denne klatreselen finner vi Wierframe-teknologi. Dette betyr at selen har langsgående tråder som er fordelt jevnt i hoftebeltet og lårløkkene, for å gi optimal fordeling av vekt, samtidig som du får  perfekt komfort! Selv når du har på deg ski eller stegjern vil denne klatreselen være enkel å ta på. Den vil også være komfortabel å ha på seg når du går, og når du henger i selen – selvfølgelig! Selen har DoubleBackLight-spenner som det er enkelt å justere, og som fint kan betjenes med kun én hånd. Dessuten er sentral-løkken laget for å ha maksimal slitestyrke! Her finner du to utstyrs-løkker som er svært romslige, og som gir deg mulighet til å organisere utstyr, og du har også to fikseringer som forhindrer at is-skruene slenger rundt mens du beveger deg. Dette er en klatresele som egner seg flott for deg som driver med ski-kjøring, toppturer, brevandring og alpinklatring. Du får med en smart oppbevaringspose i pakken som du kan oppbevare din nye klatresele når den ikke er i bruk. De hardføre materialene som denne klatreselen er laget av, vil by på både komfort og trygghet gjennom hele turen, og selen kan smykke seg med godkjenninger slik som CE EN 12277 type C, samt UIAA.

  Et meget godt valg!

  klatresele voksen

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss