Hårvitaminer for økt hårvekst og fyldigere hår

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Et daglig inntak av vitaminer og mineraler påvirker helsa positivt. For deg som sliter med hårtap eller av andre årsaker ønsker en fyldigere manke, kan hårvitaminer være et godt alternativ. Enten i form av kosttilskudd eller sjampo.

  En skinnende og fyldig hårsveis er for mange et stort ønske, men av ulike grunner kan man plutselig oppleve hårtap eller at man generelt sett har veldig tynt hår. Får du i deg for lite B-vitaminer, sink eller jern kan det påvirke hårveksten din negativt. For å hjelpe dem som lider av hårtap eller bare ønsker en fyldigere hårvekst, kan hårvitaminer være en god investering. Helsekostbutikker selger i dag hårvitaminer som er et kosttilskudd som inneholder de mest essensielle vitaminene for håret. Blant annet vitamin B6 og B7 (biotin), B9 og B12, i tillegg til antioksidanten vitamin E som hjelper mot tidlig aldringsprosess av håret og vitamin C som øker opptak av andre vitaminer i kroppen. Utvalget blant hårvitaminer som kosttilskudd er forholdsvis stort, og det er ikke sikkert at det er alle hårvitaminer som funker. Det er derfor viktig å kjøpe et troverdig produkt, som faktisk vil bidra til økt hårvekst. Enda bedre er at du er nøye på å ha et sunt og variert kosthold som inneholder det daglige inntaket av vitaminer og mineraler. Lider du likevel vel av hårtap kan kosttilskudd være et godt alternativ sammen med et sunt kosthold.

  Flere nettsteder og frisørsalonger har gjennomført hårvitaminer best i test, hvor norske frisører har landet på at de anbefaler Hair Luxious hårvitaminer. Dette er veganske hårvitaminer i tablettformat som inneholder 24 nøye utvalgte ingredienser som på hver sin måte skal bidra til å opprettholde normal hårvekst og gir hår, hårrøtter og hodebunn næring innenfra. Produktet skal visstnok gi effekt etter to måneder. Et annet produkt som anses for å være blant de beste hårvitaminer er Hair Volume. Dette er klinisk dokumentert hårtabletter som skal gi synlig tykkere, vakrere og mer glansfullt hår ved å tilføre næringsstoffer i i hodebunnen og hårsekkene.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  Basert på frisørers hårvitaminer erfaring og tester har vi plukket ut våre anbefalte produkt til deg i 2022. Her finner du produkter i form av kosttilskudd og sjampo, som kan være med på å bidra til økt hårvekst.

  Vegansk kosttilskudd for henne

  Som nevnt er Hair Luxious fra Good for Me anbefalt av norske frisører. Dette produktet er et kosttilskudd som skal bidra til å opprettholde et normalt hår. Hair Luxious inneholder 24 nøye utvalgte ingredienser som på hver sin måte skal bidra til å opprettholde normal hårvekst og gi hår, hårrøtter og hodebunn næring innenfra. Hvis du bruker produktet regelmessig over tid vil tablettenes innehold av biotin (vitamin B7/B8) bidra til å opprettholde normalt hår, mens Niacin (vitamin B3) og riboflavin (vitamin B2) bidra til å opprettholde normal hud. Produktet inneholder også kobber som gir normal hårpigmentering, og sink som er en antioksidant som beskytter cellene mot oksidativt stress. Hair Luxious inneholder 60 tabletter og anbefalt daglig dose er 2 tabletter sammen med et måltid. Produktet er fritt for gelatin, laktose, sitrus, gluten og animalske ingredienser.

  hår vitaminer test

  FAGER styrker og gir næring til håret

  FAGER hårsterk fra Lifeline er et kosttilskudd som styrker og gir håret næring fra innsiden og ut. Dette produktet anbefales til deg som merker hårtap, mindre fyldig og sterkt hår eller ønsker å opprettholde et sunt og friskt hår. Ved et daglig inntak av FAGER får du i deg en kompleks formulering med aminosyrer, vitaminer, mineraler og planteingredienser som vil bidra til et friskere og sterkere hår. Produktet har et høyt innhold av kjerringrokk- og hirseekstrakt som er gode naturlige kilder til miliacin- og silisumforbindelser. Innholdet av kobber vil bidra til normal hårpigmentering, mens aminosyren L-cystein, keratin og aminosulfonsyren Taurin vil være gode byggesteiner for håret. FAGER har også et innhold av selen og biotin. Alt dette vil tilsammen kunne bidra til en mer normal hårvekst. Produktet inneholder 120 tabletter og anbefalt daglig dose er 2 om dagen.

  hår vitaminer test

  Næringsrik sjampo som beskytter håret

  Om du ikke ønsker å ta kosttilskudd kan denne revitaliserende sjampoen være et alternativ. Dette produktet er basert på økologisk hampolje kombinert med en sammensetning av bioaktive, naturlige og økologiske ingredienser. Hampolje er naturens mest perfekt balanserte olje som er rikt på fettsyrene omega 3, 6 og 9, noe som er avgjørende for en sunn hårvekst. Produktets sammensetning av hampolje, økologiske planteekstrakter, aminosyrer fra silke og en synenergisk sammensetning av aktive planter vil bidra til å stimulere hårveksten og forhindre hårtap. Bruker du sjampoen fra Dr. Organic regelmessig vil den tilføre energi og beskytte håret ditt, slik at det ser og føles vakkert gjenopplivet og sunt.

  hår vitaminer best i test

  Gummibjørner fylt med næring for håret

  Disse gummibjørnene fra Protein.no er utviklet og fylt med næring som vil gi økt hårvekst. Bjørnene smaker som godteri og inneholder blant annet MSM, Biotin og sink som bidrar til sunt hår og hud, og vitamin D og C som støtter kollagendannelse. Produktet er helt vegansk og bjørnene har en smak av jordbær, og anbefales til deg som sliter med hårtap eller ønsker å fremme hårhelsen din. Gummibjørnene er fullpakket med essensiell ernæring som over tid vil gi håret ditt en bedre helse. Produktet inneholder MSM /

  Styrken og elastisiteten til håret ditt er i stor grad bestemt av hvor mange såkalte disulfidbindinger det har. Hvis håret ditt har små mengder disulfidbindinger, blir det mye lettere skadet. Derfor inneholder gummibjørnene MSM (Metylsulfonylmetan), en naturlig forekommende og svovelrik ingrediens. Biotin spiller en viktig rolle i forebygging av hårtap. Mangel på dette vitaminet kan føre til hårtap, tørrhet og sløvhet i krøllene. Dette produktet er fullpakket med biotin for å sikre at du ikke får biotin-mangel. Gummibjørnene våre inneholder ingen hormoner, så det vil ikke påvirke kroppen eller ansiktshåret. Ikke la glansløst hår bli ditt mareritt når friskere lokker bare er et par klikk unna!

  hårvitaminer test

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2022

  Om oss