Bæremeis test - Ta med deg barnet ditt på tur

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Når kan barn sitte i bæremeis? Fra babyen er cirka seks måneder gammel eller har lært seg å sette seg opp selv, kan du ta med barnet ditt på tur i bæremeis og la han/hun få ta del i turen, i ditt nærvær.

  Bæremeis er som en stor sekk, men med eget sete/sittefunksjon for barn i ung alder. Perfekt bæremeis alder er typisk mellom seks til sju måneder og opp til fire-årsalderen hvor de gjerne både kan og vil gå selv, men samtidig ha muligheten til å sette seg i "sekken" hvis de blir slitne eller trøtte. Når barna er små sovner de gjerne fort når de enten sitter/ligger i vogn, bil eller i en bæremeis. Derfor kommer mange bæremeiser med nakkestøtte, slik at barnet ikke blir sittende vondt eller slengende med hodet når det sovner eller vil hvile hodet sitt.

  På lange turer er det enda viktige at barnet sitter godt. I tillegg til at den sitter riktig på ryggen til den som skal ha den på seg. Når du skal kjøpe bæremeis er det derfor lurt å prøve ulike typer, så du finner en som er god å bruke og passer ryggen din, og kanskje også din bedre halvpart. Her finner man flere varianter som har gode justeringer slik at den sitter godt for begge kjønn. Det anbefales å kjøpe en bæremeis som har justeringer rundt hoftebeltet, rygg-, skulder og brystreimer. Noen bæremeiser har også justerbar rygglengde, som kan være en fordel dersom den skal brukes av flere. I tillegg bør sittehøyde til barne kunne justeres med side- og skulderstropper. Det kan også være fint å kjøpe en bæremeis som har som har en utfellbar bøyle slik at den kan stå støtt på bakken, både når du skal sette barnet i meisen eller sette fra deg meisen å la barnet sitte i den så lenge.

  Pris på en god bæremeis ligger som regel fra 800 kroner og oppover.

  Våre anbefalte produkt i 2024

  Vi kommer her med våre anbefalte bæremeis-produkt.

  Deuter Kid Comfort Pro

  Denne bæremeisen som passer alle barn som egner seg til meis, og de fleste turer i skog, mark og fjell. Pakkevolumet er på 12 liter, du får justerbar rygglengde og hoftebelte, solbeskyttelse og eget rom til oppakning. Bæremeisen har også kommet bra ut i flere tester, og er noe rimeligere enn Thule Sapling Elite sin meis.

  Deuter bæremeis test

  Thule Sapling Elite

  Thule Sapling Elite sin bæremeis er av de dyrere, men bærer også med seg høy kvalitet og komfort. Denne er lett å bytte mellom foreldrene fordi den har enkle bryst- og hoftebeltejusteringer, og tileggsfunksjoner som barnespeil, avtakbar ryggsekk og romslig hoftebeltelommer. Dette gjør at utstyret ikke er det som skal stoppe turen deres.

  Andre egenskaper som er verdt tusenlappene er:

  • Fullstendig justerbart ryggpanel og hoftebelte gir perfekt feste og komfortabel bæring slik det går raskt og enkelt å bytte den mellom foreldrene

  • Nettinglommer, vannblærelomme, avtakbar ryggsekk og stort rom med glidelås med plass til vann, bleier, klær, regntøy og annet nødvendig utstyr

  • Enkel tilgang til ting du trenger med to ekstra romslige lommer i hoftebeltet med glidelås med plass til leker, snacks og ting og tang

  • Speil som gir deg god oversikt over den dyrebare lasten din

  • Ryggsekken har justerbare stropper som stabiliserer lasten mens du går. Du kan forskyve tyngdepunktet ved å trekke barnet nærmere deg slik at sekken bli mer behagelig å bære.

  • En avtakbar solskjerm holder barnet avkjølt og beskyttet mot den sterke solen

  • Et mykt, høydejusterbart og ergonomisk sete fordeler effektivt barnets vekt med støtte for innsiden av lårene

  • Vognen har to åpninger slik at du kan sette inn barnet ovenfra eller fra siden

  • Avtakbare bøyler lar barnet få hvile benene, og de justerer seg selv underveis

  • Bakpanel som puster med polstring og støtte på de utsatte kontaktpunktene gjør at luften kan sirkulere rundt ryggen og avkjøle deg

  • Materialer: 210D Cordura-nylon | 420D-nylon

  best i test bæremeis

  # 3 - LittleLife Ranger S2

  LittleLife bæremeis i modellen Ranger S2 er en lett bæremeis med justerbart bæresystem, bevegelig hoftebelte og myk og komfortabel hvilepute for barnet. Bæremeisen er av det noe rimeligere produktet, og egner seg godt for de som vil bruke noen færre tusenlapper på sekk eller bruker mindre tid på tur. Her får du lite overflødige detaljer, den er enkel i bruk og egner seg til kortere turer i både by og mark. Bæremeisen har enkelt justerbart bæresystem som reguleres og tilpasses etter kroppshøyde til den som bærer, som gjør det enkelt å bytte mellom foreldrene. Hoftebeltet følger også kroppens bevegelser, som gir god stabilitet og komfort når du går med meisen på ryggen. Setet til barnet er utviklet anatomisk og justerbart slik at barnet får en optimal sittestilling, i takt med at det vokser, men også holder barnet trygt og sikkert på turen. Bæremeisen har også integrert ankerpunkt, som gjør at du kan sette fra deg bæremeisen med barnet i, samtidig som at du kan være trygg på at meisen holder seg stabil på bakken.

  xxl bæremeis

  Tips til turen

  Etter kjøp av bæremeis står selve turen igjen. Og her bør man ha visse ting i bakhodet, slik at opplevelsen blir bra for både voksne, barn og den som sitter i bæremeisen.

  Noen tips til turen:

  • Hold barnet varm, tørr og mett. Det kan være en idé å ha som tommelfinger-regel at man stopper før man blir sulten.

  • Velg enkle ruter i starten, slik at barnet blir vant til å sitte i bæremeis.

  • Bruk gode fjellsko, se tursko for dame og herre her.

  • Tilpass turen etter barna, ikke dra ut på en 10-timers tur hvis barnet ikke er i humør til det. Sørg for at assosiasjonen til å sitte i bæremeis eller være på tur blir gode, helt fra starten av.

  • Ha regelmessige pauser, slik at barnet kan få strekke seg litt, spise litt og få kontakt med foreldrene sine.

  • Om de er kaldt, ta med en fjellduk sekken.

  • Sett av tid til lek. Det kan være kjedelig for barnet å sitte i bæremeis, og derfor er det fint å ha pauser hvor det er rom for lek. Å holde humøret oppe hele turen kan være en kunst.

  • Hvis et av barna går selv og med sekk, pakk barnets ryggsekk lett, så opplevelsen av å gå med sekk blir god.

  • Pakk med regnjakke, se regnjakker til dame.

  Dersom du har noe av dette i bakhodet vil turen bli et godt minne for hele familien. Selv om det er sjeldent at man kommer hjem fra en tur til skogs eller fjells med dårlig humør, i og med at frisk luft, flott natur og aktivitet er en lykkepille.

  Beste bæremeis

  Hvilken baby bæremeis eller bæremeis barn som er best, er nok både smak, behag og budsjett. Du kan kjøpe rimeligere bæremeiser og dyrere, begge som holder til ditt bruk, men med ulike kvaliteter. Likevel er det komfort som kan være det viktigste, både for barnet og den voksne, spesielt hvis man skal ut på lengre turer med hele familien.

  Osprey bæremeis er en av de som kommer best ut i flere test bæremeis. Bæremeisen fra Osprey som flere ganger er kåret til den beste i 2020 heter Poco AG Premium. Dette på grunn av størrelse, kvalitet, bæresystem, funksjoner og komfort. Barnet sitter også godt, i tillegg til god beskyttelse i både sol og regnvær. Poco AG Premium fra Osprey har utviklet et godt bæresystem med brede og polstrede "belter" som gjør sekken både behagelig å ha på kroppen og ventilerende på grunn av ryggplagen i netting. I tillegg scorer Osprey høyt på flere smarte detaljer som solbeskyttelse, justerbart hoftebelte, speil, avtagbar ryggsekk på 11 liter og et smart regntrekk. Med 38 liter pakkevolum på bæremeisen, får man også med seg en god del på tur og bæremeisen kan derfor brukes på lengre turer med overnatting, uten plassmangel. Ut i fra Osprey bæremeis test ser det ut til at dette er et godt valg, men prislappen kommer også deretter.

  Norrøna bæremeis er også en meis mange velger. Her får man uttakbar pute som senker/hever sittehøyde med fem til seks centimeter, innfestning av trepunkts sikkerhetsreimer som gjør at den kan senkes/heves med ti centimeter og gjør dermed at meisen passer godt til små barn. Bæremeisen har dog ikke justerbar rygglengde på bæresystemet, men passer likevel godt til personer mellom 165 og 185 centimeter. Bæremeis Norrøna er også noe stivere i prisen, men en meis mange er fornøyde med.

  I Bergans bæremeis test kommer Bergans Kids Trekking godt ut, på grunn av sin velutstyrte og sikre bæremeis med sidebøyeer som gir ekstra støtte og sikkerhet til barnet. Meisen har i likhet med bæremeis osprey sol- og regnbeskyttelse, og god oppbevaringsplass med avtagbar del som kan brukes som sekk. I tillegg til solid og god justering av rygglengde på bæresystemet, som gir god bærekomfort. Bæremeisen har også utfellbar bøyle som gjør at den kan stå stødig på bakken.

  Bæremeis til baby under seks måneder bør man være forsiktig med.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss