Sports bh test - Riktig støtte for din perfekte treningsøkt.

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  #4

  Det å holde seg i form, for eksempel ved løping, kan være slitsomt, det vet vi alle. Men så er det deilig også: kjenne at kroppen fungerer, og at man virkelig lever! Ekstra slitsomt kan det i likevel bli hvis man ikke har det rette treningstøyet.  Damer, vi har alle vært der: alt ligger til rette for den perfekte løpeturen, men så fort man får opp en god fart og rytme, så kjenner vi det: den litt slitne bh-en vi tenkte var perfekt til trening, gir oss ikke den støtten, kontrollen eller komforten vi trenger. Så, ikke legg ut på trening med klær du vet blir ubehagelige etter en kort stund, invester eller i en behagelig, komfortabel og sikker sports bh, som gir deg den tryggheten du trenger når du trener! Under har vi funnet frem fire sports bh´er som vi mener er øverst i sin klasse. Ta en titt, og velg den som passer best for deg og din trening!

  For deg som ønsker å yte maksimalt på trening

  Vi starter sterkt, med denne nydelige og praktiske sports bh´en fra Reebok.

  Dette er en av de aller beste modellene på markedet !

  Etterspørselen har vært stor, og denne modellen har nylig blitt relansert i en flott blåfarge og et svært stilig design. I denne modellen ser vi at de solide cupene ikke bare sørger for at alt holder seg der det skal, men sørger også for at bysten får en avrundet og vakker form - som gir god støtte og holder seg slik gjennom hele treningsøkten. Reebok har spesialutviklet stroppeteknologien sin, for å gi deg større frihet til å bevege deg, akkurat slik du selv vil, uten like mye slitasje! Og det beste av alt: det går ikke på bekostning av komforten! Slik sørger Rebook for at du får all den støtten du trenger, pluss litt ekstra der det virkelig trengs! Materialet i denne sports bh´en er av polyamid og elastan som er noe av helligheten bak hvor utrolig behagelig denne modellen er å ha på seg! Det er også i materialet vi ser at sports-bhen er fukttransporterende og pustende, slik at du holder deg tørr selv gjennom en sikkelig høyintensiv trening!

  Sports bh test reebok

  Feminint design og god støtte

  Denne modellen fra Better Bodies er bare så vakker!

  Designet er både elegant og feminint, samtidig som den er komfortabel - en ekte vinneroppskrift, etter vår mening! Det vakre designet er bare begynnelsen: stoffet er av av elastan og polyester, som gir oss en sports bh som er like behagelig som den er pen.

  Den er designet for gode og harde treningsøkter, og stoffet leder fuktighet bort fra kroppen - slik at du slipper å bekymre deg for det!  

  Modellen har fire stropper, hvor to av de er justerbare. Stroppene går i kryss over ryggen og gir deg dermed den ultimate støtten og passformen - og det kjennes slik også!

  Bh-en sitter svært godt og holder seg der den skal være, uansett hvor hardt økt du har tenkt deg å gjennomføre! 

  Dette er altså den perfekte modellen for deg som syntes det er viktig at treningstøyet ser like bra ut som det fungerer, og deg som liker at sports bh´en har samme passform som din vanlige bh!

  Sports bh test better bodies

  God passform - flott bysteform!

  Denne stilige modellen fra Shock Absorber er laget i et høytpresterende materiale som sørger for at du holder deg komfortabel selv under høyintensiv trening. Stoffet fører alt av fuktighet bort fra kroppen slik at du holder deg tørr og trygg gjennom hele treningsøkten din. Her finner vi varierende størrelser fra A til C-cup, slik at det er lett mulig å finne en riktig størrelse som passer deg perfekt, utifra dine vanlige bh-mål. Cup-ene er formpresset, som bidrar til å gi deg en vakker byste. Selv om det er padding, betyr det ikke at det er fare for at denne modellen blir for varm: i paddingen finner vi luftehull som sørger for at varmen blir transportert bort. Modellen har ganske åpen rygg, som også bidrar til at stoffet ikke kjennes for varmt ut under trening. For å sette toppen på kransekaken, har denne modellen en utrolig stilig design! Den dype blåfargen står i kontrast til de spenstige, rosa detaljene, som gjør at dette er en bh som ikke bare gjør jobben sin, den er også veldig vakker å se på!

  sports bh som holder brystene på plass

  Mye støtte for pengene

  Her har vi en sports-bh som er helt suveren når det gjelder å holde brystende på plass! Vi besøker enda en av modellene til Shock Absorber og legger straks merke til hvordan de har lagt åpne og lukke-mekanismen foran på sports bh´en, heller enn bak. Med dette enkle steget sørger de for at denne modellen virkelig gjør jobben sin når det gjelder sikkerhet og passform - dette er virkelig en modell som holder brystene på plass, og stitter så godt og stramt som en sports bh skal sitte! De justerbare stroppene hjelper godt til med både passform og støtte, og gir muligheten til å tilpasse sports bh´en slik man selv ønsker - og gir derfor den ultimate frihetsfølelsen når du trener! Infinity Power Bra finnes i B til D-cup, og her kan man velge riktig størrelse på samme måte som man gjør når man kjøper vanlig bh - som gjør det lettere å finne den riktige størrelsen som passer perfekt for deg og din trening!  

  Sports bh med glidelås

  En god sports bh starter med deg

  Alt i alt: vi vet hva vi vil ha og hva vi trenger når det kommer til den perfekte sports bh: vi trenger god støtte, frihet til bevegelse og et stoff som ikke bare er behagelig mens vi trener, men som ikke blir alt for fuktig slik at det blir vanskelig å få av treningen er over. Også skader det jo ikke at de er pene å se på, heller: hvem har vell sagt at noe trenger å se u-lekkert ut bare fordi det er praktisk og funksjonelt? Kanskje noe av det beste med en virkelig god sports bh, er vell at den er behagelig, kanskje til og med så behagelig at den noen ganger blir brukt, ikke på trening, men til en avslappende dag hjemme i stua? Det er også viktig å tenke på at selv om en virkelig god sports bh skal gi optimal støtte for brystene, så skal de også ha mulighet til å puste - noe vi føler at produktene vi har testet virkelig klarer! Det er også svært viktig at man føler seg komfortabel, og ikke opplever smerter hverken når man har på en sports bh, eller i tiden etterpå - bruk tid til å finne den som passer perfekt til deg og din trening - uansett hva slags trening det måtte være ! De merkene vi har presentert her, er best i test, uten tvil! Men, som sagt, det er kun du som vet hva slags sports bh som er helt perfekt for deg - lykke til med jakten!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss