Svømmevest barn test: Dette er markedets tre beste svømmevester for barn under 12 år

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  En god svømmevest til barn kan være betryggende for både barnet og foreldre når barnet skal lære seg å svømme eller i forbindelse med vannlek. I vår best i test svømmevest barn finner du markedets tre beste produkter.

  Når barn lærer seg å svømme og hvor raskt de blir komfortable i vannet er ofte svært individuelt. I fasen hvor barn skal bli trygge i vannet kan det være smart å bruke en egen svømmevest. Disse vestene er komfortable å ha på seg, flyter godt og vil bidra til å gjøre barn mer svømmedyktige og trygge. Vestene egner seg også godt i forbindelse med vannlek, bading og generelt svømmetrening. Produktene er tynnere enn en vanlig vest, slik at barnet ikke skal bli hemmet av å ha den på seg. Når barn skal leke eller lære seg å svømme er det viktig at de har på seg en svømmevest som gir bevegelighetsfrihet, er komfortable å ha på seg og har flyteegenskaper som gjør at du som mor eller far kan være trygg på å sende barnet ditt ut i vannet.

  Våre anbefalte produkt i 2022

  I vår svømmevest barn best i test kan du lese mer om markedets beste produkter for barn under 12 år.

  Best i test: Stilig svømmevest i varm neopren, perfekt til svømmetrening

  Konfidence svømmevest er laget for å være et hjelpemiddel for barn som skal lære seg å svømme og generelt lek i vann. Produktet er en stilig svømmevest i varm neopren, og vesten gir en riktig posisjon i vannet som gjør det enklere for barnet å lære seg og svømme. Konfidence Original Swim Jacket har vært en bestselger siden den ble lansert i 1998. Vesten har 8 flyteelementer som er nummerert på innsiden og etterhvert som barnet ditt lærer seg å svømme kan du plukke ut flyteelementene i rekkefølgen som er spesifisert. Elementene fjernes to og to, og tilslutt vil barnet kunne svømme selv uten hjelp til å flyte. Vesten er også fin å bruke med tanke på synlighet og sikkerhet, også når barnet ditt har lært seg å svømme. En annen grunn til at Konfidence svømmevest er en bestselger er fordi det varme stoffet av neopren gir god komfort, i tillegg til at vesten har en SPF-30 som beskytter mot solen og UV-stråler. Produktet finnes i størrelsen 8 til 10 år.

  Spesifikasjoner: • Flatlock-sømmer som eliminerer ubehagelige og stygge sømmer (brukes på vester av god kvalitet) • Beskytter mot solen og UV-stråler (SPF +30) • Solide selvlåsende YKK glidelåser • Laget i nylon, polyester, 2,5 mm neopren og lycra • Åtte uttagbare EPE skumflåter (totalt 8 stk flytelementer) • Skrittstropp som kan tas av om ønskelig

  svømmevest barn 3 år

  Perfekt hjelpemiddel for barn som skal lære å svømme

  Dette er annen variant av Konfidence svømmevest. Også denne er laget i varm neopren og vesten er et perfekt hjelpemiddel for små barn som skal lære seg å svømme, bade og vannlek. Vesten vil hjelpe barnet med å bli trygg i vannet. Produktet gir en riktig posisjon i vannet så barnet enklere kan lære seg å svømme. I tillegg er ryggen på vesten laget i synlig gul neopren slik at du som voksen hele tiden har kontroll på barnet, enten det er i bassenget, sjøen eller vannet. Produktet er en bestselger og stor favoritt hos mange foreldre og barn.

  Vesten finnes i følgende størrelser: 18 mnd - 3 år – 56 cm livvidde / opp til 20 kg 4 - 5 år - 61 cm livvidde / opp til 25 kg 6 - 7 år - 66 cm livvidde / opp til 30 kg 12-14 år - 86 cm livvidde / opp til 50kg

  Spesifikasjoner oppsummert: • Flatlock-sømmer som eliminerer ubehagelige og stygge sømmer (brukes på vester av god kvalitet) • Beskytter mot solen og UV-stråler (SPF +30) • Solide selvlåsende YKK glidelåser • Laget i nylon, polyester, 2,5 mm neopren og lycra • Åtte uttagbare EPE skumflåter (totalt 8 stk flytelementer)

  svømmevest barn 7 år

  Svømmevest med god flytekraft for de aller minste

  Svenske Swimpy har her utviklet en gul svømmevest som kan hjelpe de aller minste barnet med å flyte, lære seg å svømme og bli helt trygg i vannet. Produktet finnes i to størrelser; 1 til 3 år og 3 til 6 år. Ettersom vesten er laget for de aller minste har produktet en god flytekraft, hvor hver lomme i vesten inneholder tre skumskiver. Disse kan du ta ut etterhvert som barnet blir trygg i vannet. Utover det er vesten lett å ta av og på, den lukkes med en lynlåsposer og borrelås. Remmen er justerbar og kan tilpasses barnets lengde, i tillegg til at vesten har en passform som gir barnet god bevegelsesfrihet og komfort. Produktet er produsert i 100 prosent neopren med et ytre lag av polyester og lommer i 86 prosent og 15 prosent elastan. Swimpy Svømmevest finnes i to størrelser: 1-3 år (11-18 kg) med brystomkrets 51-56 cm 3-6 år (18-30 kg) med brystomkrets 56-61 cm

  Svømmevest barn 4 år

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss