Infrarød badstue - sjekk ut vår IR badstue test!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  #2

  #3

  Infrarød varme regnes for å varme kroppen mer effektivt enn annen varme. Ved hjelp av avansert teknologi kan du nå kjøpe badstuer, i form av teppe eller telt, med infrarød teknologi.

  De siste årene har infrarød sauna telt, tepper og badstuer blitt en favoritt blant helsebevisste personer. Telt eller tepper er en innovativ løsning med infrarød teknologi som gir en spa-lignende opplevelse og komfort i eget hjem. Enten du velger teppe elle reelt. En sauna eller badstue med infrarød varmeteknologi kan bidra til dyp avslapning og mange helsefordeler. Vi kan for eksempel nevne forbedret sirkulasjon, bedre hjertehelse og økt forbrenning, samt penere og friskere hud. Det sies også at en infrarød sauna (IR) kan virke smertelindrende og styrke immunsystemet. Infrarød varme skiller seg fra tradisjonell varme ved at varmestrålene varmer opp kroppen direkte, uten at de først varmer opp luften – slik varme fra kull og vedfyring fra andre tradisjonelle badstuer ville gjort. Dette bidrar til mer effektiv og rask oppvarming.

  Infrarød sauna forskning: Hva viser studier?

  Infrarød stråling har i flere år blitt brukt som medisinsk behandling og terapi på grunn av dens evne til å penetrere dypt inn i kropp. Ifølge studier gjort på infrarød stråling viser det seg at det kan bidra til å øke blodsirkulasjonen, lindre smerte, redusere stressnivået og forbedre hudens utseende. I tillegg viser studier til at infrarød teknologi har positive effekter på muskelavslapning og avgiftning. En studie publisert i "Journal of Clinical Rheumatology" fant at bruk av infrarød varmebehandling reduserte smerte og stivhet hos pasienter med revmatoid artritt. Dette gir ytterligere bevis på de helsefordelene som infrarød stråling kan tilby. Kunder som har testet teknologien kommer med positive omtaler om infrarød sauna. Erfaringer fra forbrukere av tepper og telt opplever økt avslapning, bedre søvnkvalitet, reduksjon av muskelspenninger, økt fleksibilitet og generell velvære. En annen viktig infrarød sauna erfaring er at kunder sett pris på at teppet eller teltet er praktisk i bruk hjemme i egen stue.

  Infrarød sauna test

  Det finnes et bredt utvalg av IR badstuer. Du kan blant annet velge en portabel infrarød sauna. Disse er like effektive som større installasjoner, bare billigere og mer praktiske. I vår infrarød badstu test ser vi nærmere på markedets beste infrarøde sauna. Finn et infrarød sauna tilbud som passer lommeboken din, enten det er en portabel sauna eller tradisjonell IR sauna. Les om våre infrarød tepper og portabel infrarød sauna test, og finn ut om vår favoritt oppfyller dine krav. Bruk av infrarød sauna noen ganger i uken kan by på mange helsefordeler, samtidig som det er behagelig å kjenne varmen på en kald vinterdag.

  Beste portable sauna: Infrarød Radiant Health Sauna

  Vår klare testvinner av infrarød sauna som telt er Radiant Health infrarød sauna, et norsk varemerke kjent for sin høye kvalitet. En bestselger blant både idrettsutøvere og vanlige personer som er opptatt av egen helse og velvære. Radiant Health infrarød sauna er enkel å sette opp, veier kun 5,5 kilo og har 4 varmeelementer. Du finner tre store karbonelementer i veggene, mens fotmatten i bunnen sørger for rask oppvarming med infrarød varme. En av grunnene til at Radiant Health infrarød sauna scorer høyt i både vår og flere andre tester er at teltet har karbonelementer. Karbon gir deg høy kvalitet, lang holdbarhet og god infrarød stråling. Teltet er sydd for å gi deg best mulig komfort og sittestilling. Med på kjøpet følger en stol du kan sitte i og som enkelt kan foldes sammen. Stolen tåler høy temperatur og en maksimal personvekt på 120 kilo. Utover det er Radiant Health infrarød sauna laget av moso-bambus, en temperert art av den gigantiske tømmerbambusen. Teltet har slitesterk og ekte bambus med et stoff som kan sammenlignes med lin. Med bambus som materiale får du fordeler som god transport av fuktighet, fordamper vann umiddelbart og gir god pusteevne. I tillegg er bambus antibakterielt og gir derfor dårlig vekst av bakterier. Radiant Health infrarød sauna Basic kan brukes av alle og er et godt kjøp til deg som vil ha eget spa hjemme.

  infrarød sauna test

  Beste infrarød sauna teppe: Dyp oppvarming av kroppen

  Leter du etter et avslappende teppe med varme og følelsen av sauna? Infrarød varmeteknologi i teppe kan gi deg ro hjemme. Radiant Health er også her en testvinner. Ved bruk av infrarød teknologi gir teppet en dyptgående oppvarming av kroppen og en utrensende effekt gjennom svetting. Teppet kan brukes i sengen, på gulvet eller sofaen. Svøp deg inn og kjenn at kroppen varmes opp sammen med helseeffekter som økt blodsirkulasjon, avgiftning, smertelindring, hudforbedring, vekttap, dypere søvn og ro i sjela. Radiant Health infrarød sauna Basic teppe anbefales å brukes 30 til 60 minutter med en temperatur på 60 til 80 grader. I starten kan det være greit å starte med lavere varme og kortere tid før du finner din ideelle temperatur. Perfekt etter en lang dag på jobben, etter trening elle når du bare vil gi deg selv ekstra velvære hjemme.

  infrarød sauna basic

  Vår billigste testvinner: InnovaGoods badstuepledd

  Når det kommer til infrarød sauna pris er det variasjoner, hvor Radiant Health infrarød sauna ligger høyere pris. Vår billigste testvinner finner vi fra InnovaGoods - et badstueteppe som gir deg velvære og ro hjemme. Pleddet har FIR-teknologi, fjern infrarød radiasjon, som produserer en form for varme som kan minne om infrarød stråling. Her får du altså et elektrisk pledd med varme som bidrar til reduksjon av kroppsfett med en slankere effekt som er enklere og tryggere enn mye annet. I tillegg lindrer pleddet stive muskler og gir en avslappende følelse hjemme. InnovaGoods sitt pledd har to områder med infrarød varme - et over og under. Dette sikrer et fullstendig og effektivt resultat. For en gunstig prislapp får du her en rimelig testvinner med kvalitet, effektiv varme, funksjonalitet og innovativt design.

  infrarød sauna basic

  Er infrarød badstue noe for deg?

  Mange er usikre på hva som er best å velge av infrarød badstue og tradisjonell badstue. Dette handler naturligvis mye om smak og behag. Det er imidlertid visse fordeler ved å velge en bærbar infrarød badstue fremfor en tradisjonell badstue.

  I motsetning til andre tradisjonelle badstuer, varmer en infrarød badstue opp kroppen ved hjelp av infrarødt lys. Dette går i gjennomsnitt fem ganger raskere enn å varme kroppen opp med andre varmekilder, siden varmestrålene virker direkte på kroppen, og ikke luften rundt.

  svette fra ir sauna

  En infrarød badstue varmer opp kroppen først, og sørger derfor for mindre varmesvinn. En infrarød sauna byr også på en rekke helsefordeler, som nevnt innledningsvis. Her er en oppsummering av alle helsefordelene du kan se frem til:

  • Bedre søvn

  • Kvitt deg med giftstoffer (kroppen begynner å svette)

  • Penere hud

  • Sterkere immunforsvar

  • Økt sirkulasjon

  • Smertelindring

  Dersom du ønsker å oppnå noen av de nevnte helsefordelene, er en IR-basert sauna definitivt noe for deg. Husk også at en bærbar infrarød sauna er enkel å forflytte og pakke vekk ved behov, i motsetning til en stasjonær, stor badstue av den tradisjonelle sorten.

  Infrarød sauna vekttap: Få økt forbrenning og oppnå samme effekt som ved trening

  En annen fordel ved å ta i bruk den infrarøde saunaen, er at den gir deg bedre forbrenning. Derfor er dette et supert redskap for deg som forsøker å gå litt ned i vekt. Grunnen til at forbrenningen økes, er at kroppen forsøker å senke basaltemperaturen.

  Dette fører til at hjertet pumper raskere, og at du får høyere puls – på samme måte som når du trener. Når pulsen stiger som følge av varme, kalles dette fettforbrenningspuls. Metabolismen vil øke når du oppnår høyere puls, slik at du forbrenner mer fett.

  Det er med andre ord mulig å forbrenne fett samtidig som du får en behagelig spa-opplevelse. Bedre kan det vel knapt bli?

  forbrenning penere og friskere

  Dette fører til at hjertet pumper raskere, og at du får høyere puls – på samme måte som når du trener. Når pulsen stiger som følge av varme, kalles dette fettforbrenningspuls. Metabolismen vil øke når du oppnår høyere puls, slik at du forbrenner mer fett.

  Det er med andre ord mulig å forbrenne fett samtidig som du får en behagelig spa-opplevelse. Bedre kan det vel knapt bli?

  Avslappende effekt

  Det å sitte i en sauna i ca. 30 minutter vil gi deg en avslappende følelse i kroppen. Kjenn at stress og uro slipper taket, og føl den behagelige varmen som trenger inn i kroppen.

  Varmestråler varmer opp kroppen i løpet av få minutter, slik at du får en deilig og avslappende opplevelse. En kan få same effekt også med en infrarød yogamatte.

  Det er ekstra behagelig å sitte i en badstu etter å ha vært ute en kald høst- eller vinterdag. Du kan imidlertid nyte den avslappende effekten også sommer og vår. Ta badstue akkurat når du føler for det.

  infrarøde varmestråler varmer

  Kjøp en billig infrarød sauna

  Den kanskje største fordelen ved å velge en portabel badstu basert på IR-teknologi, er at dette som regel er langt billigere enn å kjøpe en tradisjonell sauna av den stasjonære typen.

  Dette skyldes at de bærbare variantene er små og laget av kostnadsbesparende materialer, fremfor tungt treverk. En bærbar badstu er ikke bare godt for kroppen – det kan også være positivt for lommeboken.

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2024

  Om oss