Infrarød badstue - sjekk ut vår IR badstue test!

  Rang

  Produktnavn

  Butikk

  #1

  Infrarød varme regnes for å varme kroppen mer effektivt enn annen varme. Ved hjelp av avansert teknologi kan du nå kjøpe badstuer med infrarød teknologi.

  En sauna eller badstue med infrarød varmeteknologi byr på mange fordeler. Vi kan for eksempel nevne forbedret sirkulasjon, bedre hjertehelse og økt forbrenning, samt penere og friskere hud. Det sies også at en infrarød sauna kan virke smertelindrende og styrke immunsystemet.

  Infrarød varme skiller seg fra tradisjonell varme ved at varmestrålene varmer opp kroppen direkte, uten at de først varmer opp luften – slik varme fra kull og vedfyring fra andre tradisjonelle badstuer ville gjort. Dette bidrar til mer effektiv og rask oppvarming.

  Det finnes et bredt utvalg av IR badstuer. Du kan blant annet velge en portabel infrarød sauna. Disse er like effektive som større installasjoner, bare billigere og mer praktiske. I vår infrarød badstu test ser vi nærmere på markedets beste infrarøde sauna.

  Infrarød badstue test

  I vår test av infrarøde badstuer ser vi nærmere på markedets beste IR sauna. Finn et infrarød sauna tilbud som passer lommeboken din, enten det er en portabel sauna eller tradisjonell IR sauna.

  Les om våre infrarød badstue erfaringer, og finn ut om vår favoritt oppfyller dine krav. Bruk av infrarød sauna noen ganger i uken kan by på mange helsefordeler, samtidig som det er behagelig å kjenne varmen på en kald vinterdag.

  Beste produkt: Saunabox infrarød badstue

  Testens klare vinner er Saunabox infrarød badstue. Dette er en portabel infrarød badstue som er enkel å flytte på ved behov. Siden hodet ditt stikker ut gjennom et hull på toppen av enheten, vil du oppnå økt komfort. Mange synes det er tungt å puste i varm luft på kanskje 60 grader.

  Dette er en IR badstu som lar deg ha en luksuriøs og komfortabel spa-opplevelse hjemme i stuen. Enheten varmes opp på kun få minutter, slik at du kan benytte infrarød sauna hvor ofte du bare ønsker.

  Saunabox infrarød sauna kan oppnå en behagelig temperatur på 65 ° C i løpet av kort tid (ca 5 minutter). Enheten kobles til ditt vanlige strømuttak. Koble badstuen til strømnettet, slå opp teltet og sett på plass varmeelementene. Sett deg så inn i teltet på den medfølgende stolen.

  Denne badstuen er basert på FIR-teknikk, og kan enkelt styres ved hjelp av den medfølgende fjernkontrollen mens du sitter i teltet. Badstuen har timerfunksjon, der du kan avslutte behandlingen automatisk etter 10 til 90 minutter.

  • Bærbar: Ja

  • Lett å montere: Ja

  • Innebygget beskyttelse mot overoppheting: Ja

  • Rask oppvarming: Bår 65 ° C i løpet av 5 minutter

  • Mål: 96 x 70 x 80 cm

  • Vekt: 9 kg

  • Effekt: 900 W

  saunabox

  Er infrarød badstue noe for deg?

  Mange er usikre på hva som er best å velge av infrarød badstue og tradisjonell badstue. Dette handler naturligvis mye om smak og behag. Det er imidlertid visse fordeler ved å velge en bærbar infrarød badstue fremfor en tradisjonell badstue.

  I motsetning til andre tradisjonelle badstuer, varmer en infrarød badstue opp kroppen ved hjelp av infrarødt lys. Dette går i gjennomsnitt fem ganger raskere enn å varme kroppen opp med andre varmekilder, siden varmestrålene virker direkte på kroppen, og ikke luften rundt.

  svette fra ir sauna

  En infrarød badstue varmer opp kroppen først, og sørger derfor for mindre varmesvinn. En infrarød sauna byr også på en rekke helsefordeler, som nevnt innledningsvis. Her er en oppsummering av alle helsefordelene du kan se frem til:

  • Bedre søvn

  • Kvitt deg med giftstoffer (kroppen begynner å svette)

  • Penere hud

  • Sterkere immunforsvar

  • Økt sirkulasjon

  • Smertelindring

  Dersom du ønsker å oppnå noen av de nevnte helsefordelene, er en IR-basert sauna definitivt noe for deg. Husk også at en bærbar infrarød sauna er enkel å forflytte og pakke vekk ved behov, i motsetning til en stasjonær, stor badstue av den tradisjonelle sorten.

  Økt forbrenning – oppnå samme effekt som ved trening

  En annen fordel ved å ta i bruk den infrarøde saunaen, er at den gir deg bedre forbrenning. Derfor er dette et supert redskap for deg som forsøker å gå litt ned i vekt. Grunnen til at forbrenningen økes, er at kroppen forsøker å senke basaltemperaturen.

  forbrenning penere og friskere

  Dette fører til at hjertet pumper raskere, og at du får høyere puls – på samme måte som når du trener. Når pulsen stiger som følge av varme, kalles dette fettforbrenningspuls. Metabolismen vil øke når du oppnår høyere puls, slik at du forbrenner mer fett.

  Det er med andre ord mulig å forbrenne fett samtidig som du får en behagelig spa-opplevelse. Bedre kan det vel knapt bli?

  Avslappende effekt

  Det å sitte i en sauna i ca. 30 minutter vil gi deg en avslappende følelse i kroppen. Kjenn at stress og uro slipper taket, og føl den behagelige varmen som trenger inn i kroppen.

  Varmestråler varmer opp kroppen i løpet av få minutter, slik at du får en deilig og avslappende opplevelse. En kan få same effekt også med en infrarød yogamatte.

  Det er ekstra behagelig å sitte i en badstu etter å ha vært ute en kald høst- eller vinterdag. Du kan imidlertid nyte den avslappende effekten også sommer og vår. Ta badstue akkurat når du føler for det.

  infrarøde varmestråler varmer

  Kjøp en billig infrarød sauna

  Den kanskje største fordelen ved å velge en portabel badstu basert på IR-teknologi, er at dette som regel er langt billigere enn å kjøpe en tradisjonell sauna av den stasjonære typen.

  Dette skyldes at de bærbare variantene er små og laget av kostnadsbesparende materialer, fremfor tungt treverk. En bærbar badstu er ikke bare godt for kroppen – det kan også være positivt for lommeboken.

  Har du noen spørsmål om saunaen?

  Dersom du skulle ha noen spørsmål om testvinneren, kan du kontakte oss på e-post. Du kan også følge lenken i testen og lese mer om produktet der.

  Vi ønsker å guide deg til markedets billigste og beste spa-opplevelse hjemme, noe du vil kunne oppleve med en bærbar sauna.

  Når du først har testet ut en bærbar sauna vil du angre på at du ikke skaffet deg en tidligere. Kjøp gjerne flere dersom dere er flere personer i husholdet som ønsker spa-behandling samtidig. Lykke til!

  Testvinnere

  ⭐⭐⭐⭐⭐

  #1 Testvinner

  Hastverk? Vårt valg:

  © Sweat.no 2023

  Om oss